Acum, după ce a ars de vie o tânără de 17 ani, le-a mărturisit procurorilor că regretă fapta și că nici el nu știe ce l-a apucat. Tragedia ar fi putut fi evitată dacă oamenii legii l-ar fi reținut săptămâna trecută, când adolescenta făcuse plângere împotriva lui, pentru viol.

Ca si cum ar fi fost un exemplu pentru urmaritorii sai, Ion Turnagiu, criminal in serie aflat in libertate, posteaza un ultim mesaj pe facebook:

"RĂMAS BUN DRAGII MEI"- a scris el cu doar cateva ore inainte sa ii dea foc unei copile de 17 ani. Semn ca tentativa de omor a fost planuita de zile intregi. Mai precis de pe 8 iunie, cand adolescenta a facut plangere la politie pe numele lui Ion Turnagiu, pentru infractiunea de viol. Cand a aflat, recidivistul s-a simtit tradat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Trei zile au trecut de la plangerea fetei si pana la momentul in care a fost arsa de vie. In tot acest timp, niciun anchetator nu l-a deranjat pe criminalul recidivist, care in trecut a ucis 5 oameni. Nu a fost nici audiat, nici retinut, au decis procurorii, pe motiv ca era in autoizolare la domiciliu.

Citeste si: VIDEO| Adolescenta mutilată cu foc de un criminal în serie, plimbată între spitale

Individul se intorsese recent din Olanda, unde plecase la munca cu tatal tinerei pe care a incendiat-o de vie. Intrase in autoizolare la domiciliu dar asta nu l-a oprit sa dea buzna in casa fetei.
De peste hotare, tatal victimei a aflat ca fiica sa e la un pas de moarte.



In timp ce tanara de 17 ani se stinge pe patul de spital, cu arsuri adanci pe aproape tot corpul, Ion Turnagiu, arestat pentru 30 de zile abia acum, spune procurorilor ca regreta fapta:

Parasit de mic de propria mama si crescut de concubinul acesteia, individul n-a zabovit mult pe la scoala. La 18 ani a ucis o femeie gravida in 7 luni, care ii oferise o slujba cu ziua. Apoi, un cuplu de batrani care nu facuse altceva decat sa-l ingrijeasca si sa-i ofere de mancare. Dupa numeroase jafuri si o relatie esuata cu o balerina, ucigasul a savarsit ultima crima violenta: un fost coleg de scoala, caruia i-ar fi furat si banii.

Citeste si: VIDEO| Condamnat în România, liber în Italia

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru toate ororile a fost condamnat la 90 de ani de inchisoare, dar a iesit in mai, anul trecut.

Impresionat de "bonusurile" obtinute de acest criminal in spatele gratiilor, un magistrat i-a aprobat, in sfarsit, liberarea conditionata.

Penitenciarele se golesc de ucigasi periculosi de la un an la altul, din cauza legilor mult prea blande. Este si cazul lui Marius Csampar, un alt criminal violent, care a ucis 6 persoane. 23 de ani a stat in spatele gratiilor, iar acum e liber si are chiar si un blog.

Citeste si: Crimă cu sânge rece în Reșița! Patru minori au omorât și incendiat un bărbat de 29 de ani, după ce au petrecut până în zori

Marius Csampar a fost eliberat conditionat dupa ce cazul i-a fost analizat tot de un complet de judecata din Mehedinti, la fel ca in cazul lui Ion Turnagiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si