Sora și cumnatul individului acuzat că i-ar fi fost complice la viol lui Gheorghe Dincă sunt în stare de șoc. Știau că bărbatul fusese sluga monstrului din Caracal dar niciodată nu și l-ar fi închipuit părtaș la asemenea orori.

Fane Risipiceanu trăia din ajutor social și din ce mai câștiga cu ziua. De tânăr a apucat-o pe căi greșite- și nu a putut nimeni să-i ia sticla de băutură de la gură.

Cu toate că procurorii prezicau că nu are antecedente penale- în trecut a stat și în închisoare după furturi cu violență. Acum- la 46 de ani- e aproape răpus de boală, spun apropiații, pe care lovitură de teatru din dosar i-a șocat.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații uluitoare

Procurorii susțin că au găsit probe biologice care îl incriminează în trei locuri din camera în care Dincă a ținut-o sechestrată pe Luiza Melencu- iar magistrații le-au considerat de netăgăduit și l-au arestat preventiv. Omul nu a recunoscut nimic la audieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Ba mai mult, ar fi spus că Gheorghe Dincă ar încerca să-l tragă după el în groapă cu rea credință. Că ar fi muncit săptămâni întregi fără să fie plătit, ba chiar că ar fi fost bătut de suspectul de orori în serie.

Vlad Valentin, avocat: Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni. A conceput o ca o trădare din partea lui Gheorghe Dincă, în sensul că abia acum, la 4 luni de când s-a declanşat acest caz, abia acum vrea să-l ia şi pe el.

Secretele ororilor din Caracal

Nici familia fetei nu crede că Risipiceanu ar vinovat și susține în continuare că Luiza Melencu ar fi fost victima unei rețele de traficanți că ar fi încă în viață.

TUDOREL BUTOI, psiholog criminalist: Dincă îl are într-o relaţie aparentă de ajutor. Mâna lui dreaptă care intră, face, lucrează. Muncile de jos le făcea acest individ. Personajul la care s a ajuns acum nu aduce nimic nou legat de dacă fetele mai sunt în viaţă, dacă există pe undeva.

Atenția anchetatorilor s-a îndreptat și spre un alt bărbat din Caracal- prieten cu cel arestat acum. Și el a muncit cu ziua în gospodăria groazei- iar fiica lui Dincă le-a spus anchetaorilor că i-ar fi văzut pe cei doi la poartă exact în ziua în care Alexandra a fost răpită. Femeia susține că era doar în trecere pe lângă casa părintească din Caracal.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Familia Houston, din nou în doliu! Mama lui Whitney Houston a murit: „Suntem copleșiți de durere”- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Anchetatorii vor stabili dacă cei doi au avut sau nu vreo implicare în dispariție Alexandrei, adolescenta de 15 ani.

Pe de altă parte, se așteaptă rezultatele testelor făcute de FBI.

Între timp, Dincă și-a schimbat declarațiile. Dacă înainte a spus că din greșeală le-ar fi ucis pe copile, acum declară răspicat că ar fi comis gestul teribil din furie, dar cu bunăștiință.

Citeste si: Declarații șocante despre Gheorghe Dincă: Am dormit la el săptămâni de zile, chiar și luni de zile."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si