Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Secretul celor mai gustoși cozonaci stă în respectarea rețetei

Nu știți care este secretul celor mai gustoși cozonaci pentru Craciun? Noi am mers direct la specialiști care ne-au arătat rețeta pas cu pas.

Iulian Ciurea,

Cozonacul pufos și gustos trebuie făcut după o rețetă strictă [Sursa foto: Pagini de bucate]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicio masă de sarbatoare fără vestitul cozonac. Fie că este cu cacao, nucă sau mac, toți românii adoră să guste din desertul apetisant cu textură pufoasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Românul este obișnuit să aibă pe masa un cozonac dar și pasca care este foarte solicitata și în perioada aceasta fiind Crăciunul”, spun cofetarii.

Cofetăriile s-au transformat în laboratoarele lui Moș Crăciun și prepară cozonaci gustoși

Laboratorul cofetăriei s-a transformat în atelierul lui Moș Crăciun unde se pregătesc la foc continuu cozonaci pufoi și delicioși.

Angajatele frămîntă, împart aluatul, rulează și împletesc cozonacii neîncetat, pentru că ei să ajungă la timp pe mesele clientilor

„Facem cozonaci și pentru cei bolnavi, pentru diabetici”, spun cofetarii.
Așadar, atmosfera Crăciunului nu este completă, dacă în casa nu miroase a cozonac aromat, proaspăt scos din cuptor. Iată de ce ingrediente aveți nevoie.

Gospodinele care sunt atente la sfaturile maeștrilor cofetari, vor reuși să puna in practica rețeta de cozonac.


„Daca respecți rețeta de altădată ies cozonacii, noi frământăm cu lapte, ouă, nu lucrăm cu prafuri. La noi toți zcozonacii sunt făcuți manual, nucă, cacao, stafide, putem pune rahat, o combinați”, spun cofetarii.
Cine nu reuseste sa prepare singur cozonacii, comanda la specialisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI