Cel care ţipă la un consilier general este Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei. Spiritele s-au încins atunci când au discutat despre acordarea titlului de cetăţean de onoare unor medici.

Într-un schimb de replici cu consilierul USR, Ana Ciceală, viceprimarul a fost extrem de agresiv: „Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti! Taci din gură! Să îţi fie ruşine. Dacă doamna mai vorbeşte noi plecăm din sală”.

Ana Ciceală, consilier USR: „Au fost căteva contre foarte urâte pentru femeile care activează în politica din România, la care Gabriela Firea nu a reacţionat. A fost făcut bullying de către viceprimarul Bădulescu”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ministerul Educaţiei: Numărul şcolilor închise parţial din cauza gripei, în creştere

Prima şedinţă a consiliului general din acest an a avut mai multe momente notabile. Primarul Gabriela Firea şi consilierii PSD au ieşit în evidenţă. Au venit echipaţi cu halate şi măşti de protecţie.

Gabriela Firea- primar general: Ne ferim de vriusii guvernamentali. Multe imprumuturi, putine alocatii, putine pensii.

Indatorma tara pentru urmatorii 30 de ani.

Ședință tensioantă, pe tema gripei, la Primăria Capitalei

Iar înţepăturile dintre putere şi opoziţie au continuat. Liberalii au numit-o pe Gabriela Firea „primarul voucherelor”.

Gabriela Firea- primar general: Eu sunt mandra de acest calificativ. Sunt aproape de femeile insarcinate, de familiile care aau un copil nou anscut, tinerii care sa casatoresc.

Primăria Capitalei a decis sa mai acorde 5.000

vouchere pentru achiziţia de maşini noi sau obiecte electronice. Prioritate vor avea bucureştenii care au maşini poluante şi locuiesc în centrul municipiului.

Citeste si: În ce stare se află stewardesa din Cluj internată cu simptomele temutului coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si