Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Șef din Poliție, acuzat de șantaj de profesoara-amantă

Un cunoscut șef din Poliția Română este acuzat de hărțuire si santaj tocmai de cea care i-a fost amantă mai bine de 5 ani. Femeia este profesoară.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru această femeie de 32 de ani- profesoară la o școală de prestigiu din Timișoara, iubirea interzisă s-a transformat într-un coșmar. Fostul amant- reputat șef din cadrul IPJ Timiș, ar urmări-o zi și noapte, folosindu-se de toată influența și dispozitivele pe care le are lucrand in poliție. Calvarul femeii a început în urmă cu 3 luni, atunci când ea a decis să puna capăt relației extraconjugale, ce dura de 5 ani.

Profesoara amantă și șeful din Poliție, acuzații de șantaj și fals

"Ma facea sa cred ca o face din iubire. Ca tine foarte mult la mine si ca isi doreste sa ma protejeze foarte mult. Si atunci am lasat totul pe masura dragostei ce mi-o poarta", povestește femeia.
Ultima amenințare a venit la sfârșitul săptămânii trecute- când amanta a fost oprita în trafic de un echipaj de poliție. Agenții- trimiși se pare la comandă de șeful lor, i-au ridicat frumoasei profesoare actele fară motiv și i le-au dat fostului ei amant.

Citeste si: Românul căutat internațional pentru sechestrare și exploatare de minori, prins în Germania

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nu mi se pare normal sa ma opreasca politia, sa ma tina 40 de minute, apoi tu vii si imi spui sa stam la o discutie. A incepiut sa faca presiuni, era deja multa lume afara", spune fosta amantă.
Dovezi ale presiunilor făcute de ofițerul în politie ar fi și convorbirile telefonice dintre profesoara și șeful din Poliție.
"Nu te gândi la mine ca la un răufăcător.

Eu sunt omul care sunt la picioarele tale. Dacă am ajuns eu, care sunt un bărbat puternic, să zic că tu decizi, ce vrei mai mult de la viață?", îi spunea bărbatul amantei.

Un șef din Poliție- acuzații de șantaj din partea fostei amante

Șeful din Poliție, supărat că amanta sa vrea să încheie relația în ciuda declarațiilor spumoase, a trecut de la mărturii de iubire la amenințări voalate. Toate conversațiile, transcrise în peste 60 de pagini, sunt acum parte din plângerea depusă de amanta la poliție pentru hărțuire si santaj.
- Tot ce îmi doresc e să nu uiți că nu vei mai întâlni o iubire ca a mea.
- Păcat, mult prea tărziu

Citeste si: VIDEO| Ana Maria, ucisă de iubitul italian! Bărbatul i-a luat viața când a aflat că e însărcinată cu el

- Tu nu realizezi ce bărbat ai avut lângă tine. Nu ai știut să mă apreciezi. Să știi doar atât: nu vei mai avea protecția mea. Mă întreb ce tupeu poți să ai, să mă tratezi ca pe un nimeni. Cât de șmecheră te poți crede?, îi spunea ofițerul.
"Prin prisma calitatii de ofiter, actualmente sef arme si munitii, foloseste o tehnica de interceptare ilegala, plantata si la domiciliu si in masina. Aceste chestiuni se circumscriu infractiunii de santaj si acces neautorizat", spune avocatul profesoarei.

Șeful din Poliție neagă acuzațiile de șantaj ale profesoarei-amante

În fața acestui scandal siropos, șeful din poliție- acuzat de hărțuire, neagă totul:
"Toate sunt aberații, calomnii și o să fac denunț calomnios pentru chestiile astea. Iar faptul că s-au folosit tehnici din aparatul IPJ pentru a produce probe de genul ăsta, nu există. Sunt falsuri", susține șeful din Poliție.

Citeste si: VIDEO| Accident cu amanta, cearta cu sotia

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Între timp, pe langa dosarul penal, superiorii șefului de la arme și muniții au pornit și o anchetă internă, disciplinară. Dacă va fi găsit vinovat, ofițerul va fi dat afară din Poliție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI