Seful Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Mituletu Buica ne deschide usa baii unde urmeaza sa fie montata cabina de dus atat de criticata. Ne explica si de ce a dat 1.500 de lei pentru o astfel de dotare.

Constantin Mituletu Buica, presedinte AEP: Eu sunt o persoana care ma ingrijesc si am grija de mine. E posibil sa utilizez intr-un moment sau altul aceasta cabina, nu am utilizat o cabina in acest moment.

Citeste si: Obiecte sanitare de lux care nu costa o avere

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Si daca tot este o persoana cu staif, presedintele AEP a decis ca este vremea sa isi renoveze si biroul. Cu mobilier din lemn masiv, adus pe comanda din china. Pretul platit? Peste 15.000 de lei.

Constantin Mituletu Buica: Cabinetul a intrat in process de renovare, mobilierul trebuia sa fie adecvat modificarilor cabinetului.

Șeful Autorității Electorale Permanente se scaldă în lux. Totul, din bani publici

Si asta nu e tot. Tot din bani publici, au fost platite si cateva delegatii exotice, in valoare de peste 23.000 de lei.

Toate aceste deplasari costisitoare sunt pe deplin justificate, spune sefeul AEP. In Romania se simte nevoia de dezvoltare a tehnologiei electorale. In cele mai indepartate colturi ale lumii s-au gasit solutiile salvatoare.

Constantin Mituletu Buica: Da, institutul de profil din maldive ne-a invitat sa participam la discutii cu privire la dezvoltarea tehnologiilor electorale.

In mexic au fost cursuri, in Phillipine a fost misiune de observare a alegerilor.

Din pacate pentru el, Seful Autoritatii Electorale Permanente nu a ajuns pana acum in aceste destinatii exotice. Si-a trimis doar subalternii. Dupa ce va trece testul alegerilor, va lua in considerare o deplasare exotica si pentru el.

Citeste si: Astea sunt cele mai scumpe camere de hotel unde te poti caza!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si