Reacția interlopului în vârstă de 40 de ani a venit după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor, polițiștii reținându-i permisul de conducere. 

Mai mult decât atât, în filmarea pe care a făcut-o, bărbatul își prezintă arsenalul de arme: un pistol dar și o grenadă, în cazul în care polițiștii vin echipați cu veste antiglonț.

Amenințările extrem de dure sunt pentru șeful IPJ Dâmbovița, Adrian Antofie. Interlopul le oferă autorităților inclusiv adresa la care locuiește.

Citeste si: Membrii unui clan interlop au înjunghiat un tânăr care a sărit în apărarea unei fete

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șeful Poliției Dâmbovița, amenințat cu moartea de un interlop: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc!”
Șeful Poliției Dâmbovița, amenințat cu moartea de un interlop: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc!”[Sursa foto: Facebook.com]

Mesajul interlopului pentru autorități

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc....vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc mă.

Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie după mine”,  a fost mesajul transmis de bărbatul de 40 de ani.

Citeste si: Caz neașteptat: bărbat găsit împușcat într-o mașină. El avea o plagă la nivelul gâtului

Polițiștii au reacționat imediat

Oamenii legii au reacționat imediat după publicarea imaginilor în spațiul public. Au intrat în casă peste interlop, acolo unde au realizat o percheziție domiciliară, în timp ce bărbatul a fost săltat de măscați și dus în arestul IPJ Dâmbovița.

 

Comunicatul emis de IPJ Dâmbovița

„La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postări publicate pe o reţea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, deţinerea de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Un an de la moartea lui Emi Pian! Cum arată și de ce este păzit mormântul fostului șef al clanului Duduianu? Dezvăluiri exclusive

Precizăm ca persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.    În aceasta dimineaţa, 2 august, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activităţi  procedurale în cauză.   Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a fost comunicatul emis de IPJ Dâmboviţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si