Cutremurul a avut loc la ora 20:46:43 (ora României), în judeţul Arad, la adâncimea de 15 kilometri.

Seism cu magnitudinea de 4,6 în județul Arad

Cutremurul s-a produs la 24 kilometri SE de Arad, 45 kilometri NE de Timișoara, 77 kilometri SE de Bekescsaba, 89 kilometri N de Reșita.

Citește și: Cutremur în Turcia, duminică după-amiază. Zonele în care a fost resimțit

 ”În urmă cu puţin timp, în Banat, Arad s-a produs un cutremur cu intensitatea de 4,6 pe Richter. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Echipaje operative din judeţele unde seismul a fost resimţit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Citește și: Cutremur de 4 grade în zona Vrancea. Unde a fost resimțit seismul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La nivelul Dispeceratului ISU Timiș nu au fost înregistrate apeluri care să solicite sprijin post-seism.

„Cutremur înregistrat pe camere de supraveghere. A fost simțit ca și când trece un tren de mare viteză pe sub pământ...pe fracțiune de secundă ”, a spus o femeie din Arad. „Am fost în verandă și prima dată s-a auzit un zgomot că și cum sare cineva și pe urmă clătinatul”,

a mai adăugat femeia.

Cutremur de 4 grade în zona Vrancea. Unde a fost resimțit seismul

Un cutremur cu magnitudinea de 4.0 pe scara Richter a fost înregistrat sâmbătă în zona seismică Vrancea – Buzău la ora 10:36, potrivit unui comunicat oficial al Institutului Național de Fizica Pământului (INFP).

Citește și: Cutremur puternic de 7,1 lângă Insulele Loialităţii. Anunț despre valurile de tsunami

Până la această oră nu au fost raportate daune provocate de seism.

Cutremurul s-a resimțit ușor în localitățile din apropierea epicentrului. Cel mai apropiat oraș de epicentru a fost Ploieștiul.

Cutremurul de sâmbătă dimineața a avut loc la adâncimea de 140.70 km.

Citește și: VIDEO- Vulcanul Etna este pe cale să erupă: autoritățile din Italia sunt în alertă

Seismul s-a produs la 53km N de Ploiesti, 55km SE de Brasov, 55km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 80km NE de Targoviste, 81km SV de Focsani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si