Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sejur la malul mării în iulie și august. O rezervare pe minut

Românii fac o rezervare pe minut pentru un sejur la malul mării. Cele mai căutate intervale pentru vacanță sunt iulie și august.

Iulian Ciurea,

TRATAMENTELE BALNEARE, LA MARE CĂUTARE [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

 

In Eforie sunt vandute toate biletele de tratament cu apa termala. Turistii au inclusă in pachet cazarea, cu pensiune completa- si accesul la piscina.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„În perioada aceasta la o cazare de minim 5 nopți care ajunge la un tarif de aproximativ 2000 lei. Cazare cu pensiune completa la care se oferă gratuit servicii balneare ca și proceduri, mai exact o procedura cu nămol, acces bazin pentru circuite balneare,

respectiv masaje corporale”, spun mangerii de hoteluri.

In medie, turiștii aleg sejururile de o saptamana.

„Anul trecut am ales Techirghiol, iar anul asta am vrut sa ce se întâmpla aici. Am venit special pentru cel mic ca sa vada marea pentru ca ii place foarte mult la apa”, spun turiștii.

Oamenii caută sejur la malul mării și cu terapie. Rezervări la recuperare post-COVID

Intr-un alt hotel, de 4 stele- serviciile balneoclimaterice includ 3 terapii si mic dejun. Preturile pornesc de la 240 de euro de persoana pentru 6 nopţi de cazare. Tratamentul include terapii cu nămol, băi saline cu plante, masaj terapeutic, magnetoterapie si băi galvanice.

„Am observat o crestere a fluxului de oaspeti care vin atat pentru recuperare, fie ca vorbim despre afectiuni reumatismale, circulatorii, dermatologice, fie ca vin pentru recuperare post covid”, a declarat directorul medical al centrului.

Pentru cei de peste 55 ani, prețul unui sejur de șapte nopți începe de la 120 euro de persoana. Tarifele sunt valabile pana pe 4 iunie.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI