,,Selly continuă să uimească publicul cu filmele produse iar noul său proiect a început de la un reality show. Astăzi se află alături de noi pentru a ne povesti despre Buzz House: The Movie. Bună ziua și bine ai venit, bine ați venit, ptentru că ești însoțit și de unul dintre actori'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Selly, un nou film pentru fani

Selly: Mulțumim foarte mult pentru invitație și mulțumim pentru introducere asta frumoasă! Așa, s-a transformat într-un film de ficțiune, unul foarte, foarte amuzant zicem noi.

Cristina: Adi, pentru tine este primul film în care joci?

Adrian: Da, primul film și e o diferență foarte mare între ce făceam eu pe tiktok când mă filmam singur în mașină, cu a fi filmat de cinci-șase camere, cu o grămadă de oameni în echipă. Diferența e clar foarte mare, dar eu zic că totul a decurs bine.

Cristina: Cum ți-a venit ideea?

Selly: Noi am făcut acest reality show pe youtube, a fost gratuit de urmărit și a fost cea mai urmărită emisiune din online ever, deci a spart orice fel de record de audiență. Și Adi alături de toți ceilalți actori din distribuția filmului au fost concurenți Buzz House, emisiunea, emisiunea chiar a spart toate topurile și așa ne-a venit ideea.

Cred că ar merge foarte tare să facem un film bazat pe emisiune și cumva povestea filmul următoarea, după succesul răsunător al sezonului din Buzz sau eu Selly, producătorul, care sunt și foarte zgârcit în film și așa foarte superficial se întâmplă treaba. Eu de ce să fac încă un sezon și să-i chem și are o locație foarte ieftină suspect de ieftină, o vilă izolată, undeva să filmăm și acolo încep să se întâmple niște lucruri în neregulă și aici vine și aspectul de horror pentru că filmul e o comedie horror.

Cristina: Chiar așa, e o comedie horror pe care o putem vedea de când cinematografie?

Selly: Din 23 aprilie și anunță asta în premieră din 23 aprilie, filmul va fi în toate cinematografele din România și va fi doar în cinematografe, deci nu poate fi văzută nicăieri undeva pe streaming sau în altă parte, deci dacă vreți să vedeți mergeți la cinema.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina: Adi, din ce știu te-ai implicat în scenariu.

Adrian: Suntem vreo două-trei persoane care ne-am implicat și asta mi se pare că a adus un aport pozitiv filmului pentru că am putut să ne punem amprenta mult mai bine asupra personajelor pe care le-am jucat și automat totul, a ieșit mult la mult mai natural și mult mai amuzant după părerea mea, adică o să se vadă în film că suntem noi din realitate.

Cristina: Ați întâmpinat dificultăți la filmări?

Selly: Oho cât câte n-am întâmpinat! Filmul trebuia să filmeze în 15 zile, s-a filmat în 21, dar a a ieșit foarte bine, adică noi ne-am propus când am făcut calendarul pentru 15 zile, ne-am propus imposibilul.

Selly: Știam până și noi la început că nu va ieși chiar în 15 dar să ținem cont de faptul că nu cred că s-a mai făcut în România un film atât de repede de la idee la execuție și la livrarea finală, deci ideea a început în ianuarie și acuma suntem

în martie și în 23 aprilie filmuiese în toate cinematografele, deci deja s-au terminat toate filmările și cred că iarăși o altă premieră a fost implicarea masivă a actorilor, nu în scrierea neapărat și în editarea scenariului dacă vrei adică am plecat de la un schelet de scenariu care era foarte bun, însă atunci când noi noi nefiind actori și neavând experiența de actorie singurul mod de a juca un personaj convingător este dacă te joci pe tine exact așa cum e și tu și niciodată un scenarist n-o să poată să scrie un personaj exact cum ești tu și atunci am zis ok hai să se implice toți actorii pe replici și să își modifice toate replicile. Să gândim alte secvențe. Sunt foarte multe referințe din reritișor adică cine sarita la emisiune o sări de maxim și este foarte amuzant filmul și toți actorii joacă extraordinari de convingători, ei neavând pregătire actoricească tocmai pentru că sunt ei adică chiar sunt ei exact așa cum sunt în realitate.

Cristina: Poți să-mi dai și câteva nume, sau e secret?

Selly: Da, deci avem în primul rând toți concurenții din toți concurenții din Buzz house, lucru care nu e niciun secret.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe lângă toate aceste personaje mai avem și câțiva actori de renume, care chiar o pregătire în spate solidă de actorie.

Aici este vorba de Tania Popa și Gabriel Spahiu, care au niște roluri foarte interesante în film. Nu pot să vă spun mai multe despre despre rolul ori și cam cam aceasta este distribuția.

Cristina: Adrian, pe scurt, care este personajul tău?

Adrian: Adrian Elicopter, sunt fix eu din realitate, inclusiv faptul că e polițist în realitate.

Au jucat un pic cu ideea asta, adică o să vedeți am șapca mea cu FBI și echipamentul mai de polițis.

Selly: Toți concurenții din Buzz House se joacă pe ei. Deci ne jucăm pe noi și asta face filmul foarte convingător și cred chiar și dacă nu te-ai uitat la emisiune la Buzz House, filmul o să pară foarte amuzant, chiar cred că o să fie pe placul unei audiențe de masă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si