CRISTIAN ANDREI: Omul ideal poate sa devina toxic. Nu el ca om, ci stilul de viata poate sa fie dezechilibrat. Fix cu ceea ce te incanta la inceput poate sa devina otravitor mai tarziu. 

Aici este vorba de anumite pasiuni pe care unul dintre parteneri le are si care, daca inainte de casatorie v-au atras, devin nocive relatiei de cuplu, deoarece altele sunt prioritatile, mai ales atunci cand apar si copiii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cum ne alegem partenerul perfect

CRISTIAN ANDREI: Primul semn de toxicitate simti ca te sufoca, ca nu ai libertate de optiuni. De cele mai multe ori, omul cu un astfel de comportament se poarta impecabil cu strainii si cu tine se poarta urat. Se mai produce si un sindrom Stockholm, te atasezi tocmai de persoana aceea si nu poti fara ea.

CRISTIAN ANDREI: Exista, in egala masura, barbati si femei toxice, barbatul este toxic prin gelozie sau actiune fizica nepotrivita. Femeia- prin abuz emotional, santaj, presiuni de toate felurile. Barbatii care au de a face cu femei toxice au alt patern. Ei sunt dominati, castrati. Femeia il domina si el o uraste dar nu are curajul sa-i spuna, vrea o alta viata si atunci bea si femeia ii ataca alccolismul care, de fapt, este un remediu.

Semnele unei relații toxice. Ce soluții există

CRISTIAN ANDREI: Primul gest este implici mai multi oameni in preajma ta si, din asta, prima actiune este sa vorbesti. De multe ori poate sa fie foarte util ca acesti doi oameni sa stea separati un timp, mai ales cand este vorba de barbati violenti.

CRISTIAN ANDREI: Momentul in care iti pui problema sa iesi dintr-o relatie toxica este de obicei descris de societate ca find momentul in care apare violenta, in care celalalt isi da arama pe fata si te agreseaza iat tu spui gata, nu se mai poate. Ca sa poti iesi cu succes trebuie sa vorbesti, cu cineva care nu te judeca si nu e afectat de cei povesti, sa interpui persoane intre tine si persoana toxica si discutia cu acea persoana toxica sa fie scurta!

Citeste si: Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: ”Am renunțat la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si