La scurt timp de la incidentul de la unitatea mobilă a institutului Marius Nasta, în urma căruia șapte pacienţi au fost evacuaţi, Diana şoşoacă şi-a făcut apariţia la spital. Ea s-a lansat într-o tiradă la adresa ministrului sănătăţii. Ea a transmis totul în direct pe o reţea de socializare.

„Domnule Voiculescu, cate spitale mai trebuie sa arda ca dumneavoastra sa va dati demisia? Cati oameni trebuie sa mai moara ca dumneavoastra sa va dati demisia? Sunt senator al Romaniei si domnul ministru are obligatia sa vorbeasca cu un

senator! Avem niste intrebari, chiar va rog frumos!”, a strigat Diana Șoșoacă.

Fără să îi lase posibilitatea să răspundă, senatoarea a continuat tirada minute în șir.

Diana Șoșoacă, senatoarea care organizează singură proteste

Tirada Dianei Şoşoacă a fost întreruptă doar de paznicii spitalului, dar s-a răstit şi la ei pentru că nu era lăsată să intre în curtea instituţiei ca la ea acasă.

Minute în şir bodyguarzii au primit ameninţări cu tribunalul din partea lui Şoşoacă, până când directoarea institutului, Beatrice Mahler, le-a cerut acestora să o lase să intre. De altfel, ea a fost următoarea ţintă a Dianei şoşoacă, chiar dacă i-a cerut scuze senatoarei pentru comportamentul paznicilor. A urmat un dialog halucinant, în care Șoșoacă a încercat să afle de la managerul spitalului unde este ministrul sănătății.

- Unde este domnul ministru?

- Nu stiu.

- Pai trebuie sa stiti ca sunteti director, nu? Sau nu stiti ce se intampla aici?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Ba da, stiu ce se intampla, era cu dumneavoastra.

- Nu, nu era cu mine, era cu bodyguarzii dvoastra pe care i-ati pus impotriva unui demnitar.

- Nu, nu i-am pus impotriva dumneavostra.

- Va dati seama ce se va intampla, nu?

- Doamna Sosoaca...

- Nu, eu sunt doamna senator Sosoaca, dvoastra v-ati prezentat director.

După zecile de întrebări adresate autorităţilor, Diana şoşoacă a refuzat dialogul cu jurnaliştii.

Diana Şoşoacă şi-a argumentat astăzi refuzul.

„Mă întreb acum cine a chemat  jurnaliștii pentru că nu erau reporteri ca voi, erau prezentatorii principali de la televiziuni, împreună moț cu domnul Voiculescu!”, pretinde senatoarea.

Diana Șoșoacă, la ministerul economiei, să susțină protestele minerilor

Declaraţia a fost făcută pe treptele ministerului economiei, unde s-a dus să apere drepturile minerilor.

„Dna Sosoaca nu se duce sa schimbe lucruri, se duce unde gaseste o ocazie sa fie vedeta, ii place sa fie vedeta, sa fie pe internet, la tv,iar oamenii se uita la povestea asta”, spun jurnaliștii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Specialiştii vorbesc despre o strategie politică, care ar avea ca scop voturile cetăţenilor.

„Nu știu dacă este ideea domniei sale, sau are niște consultanți în spate... nu numai în România ci și în țările occidentale, există o parte a populației care a ajuns la saturație, este nemulțimită de toate aceste decizii.

Foarte multi oameni se regasesc in ea, ritmul acela, volumul, face parte dintr-un tip de exprimare pe care il intalnim destul de des in Romania, altfel spus, mahalagismul”, spun specialiștii.

Diana Şoşoacă a mai descins azi şi la ministerul muncii, unde a încercat să rezolve problema minerilor din Valea Jiului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si