"Nici într-o altă țară Camerele de Comerț Bilaterale cu origine românească nu sunt subordonate Camerelor de Comerț din țările respective"

Senatul a adoptat câteva modificari la legea Camerelor de Comerț.

Camerele de Comerț Bilaterale vor fi subordonate Camerei de Comerț a României

Astfel, noua lege stabilește că toate Camerele de Comerț bilaterale vor trebui să se înscrie într-un registru național și să fie subordonate direct Camerei de Comerț a României.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nasty Vlădoiu, președinte UCCBR: "Doar pentru faptul că avem sediul în România să trebuiască să fim subordonați și dăm rapoarte ca organizații internaționale unei entităși naționale."

Președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Turcia susține că toate aceste entități au drept scop promovarea schimburilor comerciale între România și alte state, iar activitatea lor este una transparentă.

Ce a transmis președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale

Tamer Atalay, președinte Camera de Comerț și industrie România-Turcia:   "Noi suntem Camera de Comerț de utilitate publică, anual prezentăm ministerelor de resort raportul nostru de activitate, anual transmitem atât ministerelor de resort cât și Ministerului justiției"

Mai mult, președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale, atrage atenția că adoptarea acestor modificari ar putea crea probleme mediului de afaceri din România.

Nasty Vlădoiu, președinte UCCBR: "Camera decisivă, care e Camera Deputaților, să se aplece cu atenție asupra acestor modificări care nu vin decât să destabilizeze mediul de afaceri din România."

Tocmai de aceea Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale a transmis comisiei juridice a Camerei Deputaților o solicitare prin care cere renunțarea la aceste modificări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si