"Numărătoarea inversă până la ziua Îndrăgostiților a început, iar serele și depozitele sunt pline cu flori. Stocurile s-au dublat special pentru această perioadă. Doar că, anul acesta, florile ne vor scoate și cu 60% mai mulți bani din buzunar, mai ales că cele mai multe vin de peste hotare din țări ca Olanda, Belgia sau Ecuador", a transmis Cristian Sabbagh.

Serele sunt pregătite pentru Ziua Îndrăgostiților

Primăvara s-a instalat deja in marile depozite de flori. Aici, la mare căutare sunt florile tăiate din care se pot face buchete spectaculoase, cum ar fi lalelele, trandafirii de Ecuador sau anemonele.

Iar domnii au început căutarea buchetului perfect.

Anul acesta, însă, dovezile de iubire ne vor costa destul de scump.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Săptămâna aceasta, prețurile au fost cu 60% mai mari decât într-o zi obișnuită pentru că Valentines Day se serbează la nivel mondial și atunci cererea este foarte mare, a declarat Ana-Maria Bărbușoru", specialistă marketing.

"Cei care își doresc să facă un cadou inedit de ziua îndrăgostiților pot opta pentru trandafirii naturali în ciocolată. Sunt aduși din Olanda, iar un buchet costă între 120 și 180 de lei", a transmis Mădălina Bichir.

În această seră cu flori din Capitală e forfotă mare. Tir-urile cu flori din Olanda sau Grecia sunt pline, mai ales acum în apropiere de Ziua Îndrăgostiților.

Florile în ghiveci sunt foarte apreciate pentru că pot fi replantate în grădină. Iar varietate există.

Un ghiveci cu flori de mici dimensiuni pornește de la 12 lei, iar cele precum Begonia ajung la 40 de lei.

Citește și: VIDEO- Idei de flori pentru luna iubirii. Cu ce buchete pot fi impresionate doamnele și domnișoarele?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si