Eroina acestei povesti, Nefes- este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta.

Din victima, ea devine o luptatoare, un simbol pentru milioane de femei curajoase care isi iau vietile inapoi si schimba in bine adevaruri ingrijoratoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform unor statistici recente, in Romania, una din zece femei este victima a violentei domestice, iar astfel de drame pot deveni tragedii! In 2017, 46 de femei si-au pierdut viata in tara noastra, conform datelor oficiale ale Politiei.

Personajul principal va dovedi pe parcursul serialului ca reuseste sa iasa din aceste statistici dramatice. Fragila Nefes se transforma- din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca.

Serialul fenomen, "Lacrimi la Marea Neagra", care a inregistrat audiente record in Turcia, inca de la primele difuzari, ajunge in Romania, pe micile ecrane, doar aici, la Kanal D.

Va fi difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si