Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Serviciul concierge este plin de beneficii pentru orice cerințe

Conceptul serviciului concierge este tot mai căutat în țara noastră iar beneficiile satisfac și cea mai bogată imaginație.

Iulian Ciurea,

Servicii concierge din ce în ce mai sofisticate [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Serviciile de tip concierge actioneaza ca un asistent personal de lux, care rezolva orice problema si faciliteaza orice actiune, in numele clientului. Tonia stie foarte bine cum functioneaza acest lucru.

„Am solicitat sprijin si asistenta pentru fiica mea, care a studiat in strainatate, la New York si am avut nevoie de sprijin si niste conexiuni care mi-au fost facilitate”, spune o clientă.

Cei care apeleaza la astfel de servicii nu sunt usor de multumit. Sunt oameni de afaceri, sefi de companii sau pur si simplu persoane cu un program foarte incarcat.

Beneficii de vis pentru cei cu sericiu concierge

Aproape intotdeauna, solicitarile primite de Camen si de echipa ei sunt pe masura pozitiei sociale a clientilor.

„De la solicitari pentru Oscar sau pentru petrecerile de dupa Oscar sau solicitare privind un loc la balul crucii rosii din Monaco, dar numai langa Printul Albert”, explică angajații.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In baza unui abonament lunar, care variaza intre o mie si 3 mii de euro, clientii pot solicita orice: chiar si o intalnire cu printii britanici, William sau Harry.

„Mai intai ne informam daca exista un anumit protocol si in ce conditii ar putea avea loc aceste intalniri, apoi gasind directii practice apelam la parteneri internationali cu care noi colaboram si ne vom uita evident in Londra”, explică experții.

Serviciul concierge se adaptează constant cererilor

In peste 10 ani de activitate, Carmen a inteles cat de important este sa te adaptezi nevoilor de pe piata. Astfel ca acopera o gama foarte larga de servicii, pornind de la beauty, lifestyle,si pachete exclusiviste la care cei mai multi doar viseaza, pana la servicii zilnice obisnuite.

Pandemia s-a resimtit si in acest domeniu, iar ultima perioada a adus schimbari in solicitarile primite.

Asadar acest tip de serviciu vine in ajutorul oamenilor foarte ocupati, dar cu dare de mana, carora le ofera acces rapid acolo unde usile par a fi inchise.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI