O sesizare mai puțin obișnuită ar fi fost făcută joi, 18 ianuarie. Un deputat AUR ar fi sesizat la Secţia 17  de Poliție dispariția Președintelui României, Klaus Iohannis.

De când nu a mai fost văzut Klaus Iohannis la birou?

Adrian Axinia a explicat, într-un clip video postat pe pagina de Facebook, că a recurs la acest gest după ce Klaus Iohannis nu a mai fost văzut de pe data de 18 decembrie 2023.

Atunci, el ar fi participat la o acțiune publică, respectiv la o ceremonie de decorare.

”Declarăm dispariția lui Klaus Werner Iohannis! Motivul: nu s-a mai prezentat la muncă din data de 18 decembrie 2023, neîndeplinindu-și obligațiile legale care îi revin din fișa postului”, a scris deputatul.

Klaus Iohannis dat dispărut

Imagine cu Klaus Iohannis.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Protest uriaș în centrul Capitalei. Undă verde pentru tractoare și capete de TIR în Piața Constituției!

Și oamenii legii au confirmat sesizarea, iar acum, conform protocolului, agenţii sunt obligaţi să facă cercetări în acest caz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Conform Articolului 80, alineatul 2 din Constituție el ar trebui să vegheze la buna funcționare a  autorităților publice și în acest scop, președintele trebuie să exercite funcția de mediere între puterile statului, precum între stat și societate. Pentru noi este important de știut ce s-a întâmplat cu cetățeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulți cetățeni care consideră a fi indispensabilă prezența domniei sale și care așteaptă răspunsuri la întrebări și soluții pentru problemele ridicate”, a

mai precizat Adrian Axinia în videoclip.

Tot acesta a mai adăugat că dacă președintele s-ar afla într-o suferință ar primi sprijin necondiționat din partea românilor.

Și site-ul Administraţiei Prezidenţiale confirmă faptul că președintele Klaus Iohannis a avut ultima apariție publică pe data de 18 decembrie 2023, în jurul orei 16:00.

Klaus Iohannis dat dispărut

Klaus Iohannis a fost dat dispărut de un deputat AUR.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ÎPS Teodosie, inculpat în dosarul penal în care este acuzat de cumpărare de influenţă. Cum a reacționat Arhiepiscopul Tomisului?

Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si