Şi pe străzi sunt capcane. Un bărbat a fost lovit de o bucată de tencuială căzută de pe fațada unui imobil cu 10 etaje, situat pe un bulevard circulat. Situaţia se poate repeta oricând.

Cărămida este, de fapt, o bucată de tencuială. Plin de sânge, bărbatul din imagine a reușit să le povestească martorilor ce s-a întâmplat.

O angajată de la un centru medical din apropiere a sunat la 112.

Capcanele de pe străzile Capitalei

O tragedie se poate produce oricând. Tencuiala de pe acest bloc situat pe bulevardul Iuliu Maniu se poate desprinde din mai multe locuri. După incidentul de sâmbătă, polițiștii au împrejmuit zona.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A fost descoperită o grenadă în subsolul unei clădiri istorice din București

Sute de clădiri sunt într-o situație similară sau chiar mai gravă. Aceste imagini sunt surprinse în sectorul 5, de pildă. În buricul Capitalei, situații similare.

Cine este responsabil?

Asociația de proprietari nu scapă complet de despăgubiri dintr-un singur motiv: dacă pericolul există din cauza noastră, atunci trebuie să-l facem să dispară și nu doar să-l semnalăm pentru trecători.

Citeste si: Sibiu, bijuteria din Centrul Transilvaniei

Instanța poate acorda despăgubiri mai mici victimei, dacă se demonstrează că a ignorat anunțul, dar răspunderea proprietarilor nu dispare. În cazul unei tragedii, lucrurile sunt și mai grave. Răspunderea penală nu este atenuată de anunțul de avertizare a pericolului.

Proprietarii sunt obligați să întrețină clădirile și să se asigure că acestea nu devin un pericol pentru trecători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si