Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sezonul taberelor de schi și snowboard, bucuria micuților. Copiii reușesc să-și învingă teama

Taberele de schi și de snowboard sunt cele mai bune alternative pentru cei mici. Micuții pot astfel să se bucure de zăpadă, să-și învingă teama și să practice sporturile de iarnă.

Maria Stiuca,

Sezonul taberelor de schi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În plin sezon sporturile de iarnă sunt preferate nu doar de către adulți, ci și de cei mici. Taberele de schi și snowboard pentru copii sunt considerate o adevărată aventură de micuții care reușesc astfel să-și învingă teama și să alunece pe zăpadă.

Taberele de schi, bucuria celor mici

În această perioadă taberele de schi de la Păltiniș sunt la mare căutare. Copiii pot să-și consume energia și să descopere tainele sporturilor de iarnă. În taberele de schi și snowboard micuții prind curaj cu ajutorul instructorilor și își dezvoltă abilitățile.

„Taberele se organizează mult mai bine în extrasezon, când pârtiile sunt mult mai libere, decât în perioada vacanțelor. Atunci poți exersa mult mai ușor, fiind pârtia mai liberă, nu ești constrâns ca vine cineva cu viteză din spate și bineînțeles poți să faci mai multe ture”, a explicat Dan Gherman, directorul complexului de pârtii. 

Cei care nu au propriul echipament pot să închirieze unul de la centrele din zonă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- La schi după orele de muncă. La Cluj, localnicii vin să schieze în fiecare după-amiază

Pe lângă orele de schi și snowboard, copiii se distrează și învață să fie mult mai responsabili.

„Se dezvoltă copilul și personal pentru că este pus și în situații în care iese din zona lui de confort. Sunt fără părinți și vor, nu vor, trebuie să se descurce cumva: trebuie să-mi găsesc mănușile, trebuie să-mi găsesc pantalonii”, a explicat Andreea Petrescu, instructor de schi.

O tabără de schi durează cinci zile și costă peste 2.000 de lei. Prețul cuprinde cazarea, mesele, skipass-ul și cursurile oferite de instructori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI