Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sute de pelerini au ținut să treacă și pe racla cu moaștele Sfântului Mina.
„Nu mi-e frică pentru că ştiu că Dumnezeu mă ajută să nu mă îmbolnăvesc”, spun oamenii.
Alții- totuși- au venit cu strângere de inimă- dar și-au luat măsuri de precauție suplimentare- cum au făcut acești doi soți, care se tem de pandemie.
„Cred că suntem singurii care avem vizieră! Ne-a trimis fata, că ştiam că prin ochi se intră virusul foarte uşor”, spun doi credincioși.
Cu toate că pelerinajul se desfășoară sub paza jandarmilor- oamenii tot nu au putut să stea departe unii de alții. Au existat și episoade în care s-au îngrămădit să ajungă cât mai repede la raclă, deși este pandemie.

Pelerinaj în pandemie- cozi uriașe la Sfântul Mina

Cozile s-au format pe mai multe străzi lăturalnice, iar jandarmii stau printre oamenii pentru a se asigura că păstrează distanța și că toată lumea poartă mască de protecție, dar situația este relativ greu de ținut sub control.


Pe parcursul zilei de astăzi, peste 2.000 de credincioşi au venit să se roage la moaştele Sfântului Mina. Tot astăzi, România a continuat bilanţul negru de infectări, numărând 9.799 de noi cazuri de coronavirus şi 203 decese.

Sfântul Mina- pelerinaj cu sute de oameni, în pandemie

Despre Sfântul Mare Mucenic Mina se spune că îi ocrotește pe păgubiți, că îi ajută pe cei nedreptățiți în procese, care au pierdut pe cineva sau care au fost înselați.


Mii de oameni care trec prin astfel de situații- vin la racla cu moaște Sfântului Mina cu speranța că vor recupera ce au pierdut.
Este al treilea pelerinaj din Capitală din ultimele două săptămâni, iar situația din București nu arată deloc bine: incidența bolii a depășit 5 la mia de locuitori, Capitala fiind fruntașă la numărul de noi îmbolnăviri în pandemie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si