Un tânăr de 19 ani din Dolj se va întoarce din vacanța la munte, în sicriu. Băiatul și-a pierdut viața în urma unui accident teribil care s-a soldat cu alte 3 victime. Este vorba despre prietenii acestuia, aflați în stare critică la spital. Tânărul era la volan, ar fi făcut o depășire periculoasă și a intrat pe contrasens, într-o dubă. Impactul teribil a fost filmat și, vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!,

a transmis Cristian Sabbagh.

Sfârșit de vacanță teribil

Băiatul cu mașina mică avea viteză excesivă, a intrat periculos în depășire și cel cu duba, săracul, nevinovat, a picat la mijloc. Colegul meu s-a dus acolo și oamenii țipau în mașină!, a spus un martor.

Viteza i-ar fi condus spre moarte pe cei 4 tineri din Dolj. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că șoferul mașinii mici intră în depășire pe linie continuă, dar nu mai poate să redreseze autoturismul și se izbește în plin de o dubă care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât mașina tinerilor s-a răsturnat și a ajuns în șanț.

Se văd urme de frânare. Ăsta cu duba a frânat tocmai de acolo de unde e autobuzul, mai în spate. A patinat ceva, probabil, n-a mai intrat. Oricum dacă nu intra în dubă, intra în gardul ăla acolo, a spus un martor.

Martorii care au asistat îngroziți la accidentul cumplit au sunat imediat la 112.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, ambulanțe, pompieri, dar și un elicopter SMURD.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urma impactului violent, mașina a fost distrusă complet, iar cele patru victime au rămas încarcerate.

Pentru a le putea scoate, pompierii au fost nevoiți să taie capota. În mașină erau foarte multe bagaje, haine, jucării de pluș.

Asta pentru că tinerii veniseră în vacanță, la munte. Plecaseră de dimineață din Craiova și se îndreptau spre locul de cazare, cand s-a produs tragedia. Pentru șoferul de 19 ani, salvatorii nu au mai putut să facă nimic și au fost nevoiți să declare decesul. În autoturism se mai aflau două fete și un băiat, de 17 și 19 ani, care au fost duși la spital în stare critică.

Șoferul dubei care circula regulamentar a scăpat nevătămat, în urma accidentului. Traficul în zonă a fost blocat vreme de trei ore. Oamenii legii fac cercetari pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Accident rutier grav în județul Vaslui. O adolescentă de 16 ani, însărcinată, a fost rănită, iar două mașini s-au făcut praf


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si