Condamnat pentru șantaj și proaspăt eliberat din închisoare, Adrian Corduneanu- zis Beleaua- n-a suportat să mai stea închis între patru pereți și a organizat un chef, în aer liber, la câțiva kilometri de Iași. La adunarea care sfidează ordonanțele militare participă în total 16 persoane, soția, copiii și alți apropiați de-ai interlopului, printre care un alt fost condamnat: Cristian Ababei, și el tot recent eliberat, apare mândru în aceleași filmări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Preț de două ceasuri, membrii celui mai de temut clan interlop din Moldova mânâncă, dansează și transmit, live, pe Facebook întreaga petrecere. Urmăritorii nu par să-i creadă că au încins grătarul într-o curte și le pun întrebări în timp ce urmăresc imaginile. Răspunsul vine imediat și ne arată că- după părerea Cordunenilor- legea e interpretabilă.

"Cadrul restrâns" la care se referă este, de fapt, domeniul public.

Grătarul l-au aprins într-o zonă de agrement și în ciuda avertismentelor pe care le primesc pe Facebook, Cordunenii și acoliții lor își continuă distracția ilegală. În pauzele de la masă, nu se sfiesc să transmită un mesaj sincer autorităților.

Într-un târziu, polițiștii s-au autosesizat. Însoțiți de luptători de la trupele DIAS, au spart petrecerea:.

Amenzile n-au părut să-i deranjeze. La scurt timp, foștii condamnați se pozau împreună, pe Facebook.

Citeste si: Caz inedit la Constanța. O polițistă a fost suprinsă în timp ce făcea plajă pe timp de pandemie

Citeste si: Coronavirusul a mai ucis 11 români. Bilanţul morţilor ajunge la 1.000

Citeste si: Klaus Iohannis: "Nu este momentul să ne relaxăm prea mult. Ce este obligatoriu din 15 mai"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si