Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Sfidează carantina la grătare. Imagini incredibile

Gest de inconştienţă în Teleorman, unde mai mulţi indivizi au sfidat starea de urgenţă şi carantina şi au ieşit la iarbă verde.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În plină pandemie, au petrecut cu mici şi bere.

Ba chiar au transmis pe internet isprava ca să vadă toată ţara că puţin le pasă de sănătatea lor şi a semenilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus. Britanicii trebuie să se pregătească pentru o perioadă lungă de izolare

Alte două decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus- o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 71 de ani- au fost anunţate duminică, bilanţul ajungând la 40.

Alte 308 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, numărul total ridicându-se la 1.760.

Citeste si: Cazul șocant al unei bătrâne din România: „Vă rog, îmi este foame! Vă dau banii când iau pensia”

Conform datelor prezentate duminică, alţi 38 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă, 31 în stare gravă. Numărul românilor decedaţi în străinătate din cauza COVID- 19 a urcat la 12 persoane.

Citeste si: Coronavirus. Mesajul unui chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti: „Daca trebuie să operăm, vom fi contaminaţi. Nu s-a sinchisit nimeni...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI