„Shakira a mai închis un capitol din viața ei. Acuzată că a fraudat autoritățile fiscale spaniole cu 14, 5 milioane de euro, artista s-a prezentat ieri la tribunalul catalan unde a ajuns la o înțelegere neașteptată cu procurorii, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Shakira, față în față cu judecătorii

Îmbrăcată din cap până în picioare în roz și cu un zâmbet larg pe chip, Shakira s-a prezentat ieri dimineață la tribunalul din Barcelona.

A fost prima zi din procesul divei, acuzată că a fraudat autoritățile spaniole cu 14, 5 milioane de euro între anii 2012 și 2014. Procurorii susțin că artista columbiană a petrecut mai mult de jumătate din această perioadă în Spania și, prin urmare, ar fi trebuit să plătească impozite pe venitul său mondial în țară, chiar dacă reședința sa oficială era încă în Bahamas, acuzații pe care în urmă cu un an cântăreața le nega vehement.
„Autorităţile fiscale au văzut că aveam o relaţie cu un cetăţean spaniol şi au început să saliveze. Nu datorez nimic fiscului”, declarase Shakira cu ceva timp în urmă.
Procesul urma să dureze până la jumătatea lunii decembrie si avea peste 100 de martori printre care dansatori, coafeze, vecini și șoferi. Deși Shakira părea hotărâtă să le țină tuturor piept, astăzi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: VIDEO- Naomi Campbell, apariție de senzație. Vedeta de 53 de ani a strălucit pe podium

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„- Recunoașteți faptele și acceptați noile sentințe solicitate?
- Da”, a declarat cântăreața în fața judecătorilor.
Procesul a durat doar câteva minute, iar vedeta a acceptat acuzațiile şi o amendă de 50% din suma datorată, adică mai mult de 7,3 milioane de euro.
În plus, artista a fost condamnată de judecătorii spanioli la trei ani de închisoare. În mod normal, sentința ar fi fost cu executare, însă, deoarece Shakira are cazierul curat, va fi cu suspendare.

Artista a locuit timp de 11 ani cu Pique într-o vilă de lux în inima Barcelonei, iar după furtunoasa despărțire, cântăreața s-a mutat la Miami, împreună cu cei doi copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si