Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Shakira, încă o melodie manifest. Noile versuri sunt îndreptate către fostul socru si fosta bonă

Shakira continuă seria atacurilor în versuri la adresa fostului partener de viață și a părinților lui Gerard Pigue. În cel mai nou videoclip este dedicat bonei care a pus-o la curent cu infidelitățile fostului fotbalist al Barcelonei și care a fost concediată și neplătită. Totodată este un manifest împotriva patronilor care transformă angajații în sclavi.

Redactia Stirile Kanal D,

Shakira, încă o melodie manifest [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Dincolo de mesajul puternic din versurile manifest, în care s-au regăsit milioane de oameni care muncesc din greu, dar trăiesc în sărăcie, Shakira a dedicat melodia intitulată sugestiv, El jefe, adică Șeful, unei singure persoane. Nimeni alta decât bona care a avut grijă de cei doi copii ai artistei, pe vremea când locuia în Barcelona cu Gerard Pique.

Femeia este cea care i-ar fi deschis ochii Shakierei, cu privire la infidelitățile fostului partener, potrivit presei străine, iar asta i-ar fi adus concedierea fără să fie plătită de fostul jucător al Barcelonei, după ce Shakira rostește numele, atât ea cât și membrii formației mexicane își ating coatele, un gest care în țările latine înseamnă a fi un om ieftin sau mai pe românește, de nimic.

Citește și: VIDEO- Shakira, prestație divină. Artista a cucerit, din nou, inima publicului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dar nu e singurul atac. Și fostul socru a devenit țintă. Fanii artistei columbiene au înțeles rapid mesajul. Iar în videoclip când Shakira cântă respectivele versuri, un alt gest ne duce cu gândul la un alt scandal care a ținut prima pagină a ziarelor.

Mai precis, episodul în care fosta soacră îi pune mâna la gură, să tacă. Dincolo de asta, Shakira abordează un stil cu totul diferit în noul single. În plus, și-a dovedit încă o dată talentul de necontestat. A reușit să redea din voce chiar și sunetul trompetei de pe instrumentalul piesei.

Melodia a devenit hit încă din primele ore de la lansare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI