Timp de 10 minute, cât a ținut prestația artistei columbiene, publicul a fost în delir. În vârstă de 46 de ani, Shakira a apărut pe scenă într-o ținută provocatoare, cu franjuri și paiete. Dar cel mai tare a impresionat cu show-ul fără egal, care a început în forță cu mișcări contorsioniste și a continuat cu stilul de dans care a consacrat-o.

Show incendiar pe scena MTV

Shakira a făcut o trecere în revistă a unor hituri care au isterizat de-a lungul anilor întreg mapamondul.

Iar spre final s-a lăsat purtată în brațe prin mulțime, în vreme ce versurile melodiei dedicate fostului soț, Gerard Pique, a fost cântată vers cu vers de toți cei prezenți.

Shakira a venit la MTV Video Music Awards însoțită de fii săi, Sasha și Milan, care erau îmbrăcați identic, în costume semnate Versace. De altfel, vestita casă de modă s-a ocupat și de ținutele artistei, atât cele de pe scenă, cât și rochia superbă cu care și-a făcut apariția pe covorul roșu.

Diva columbiană a fost recompensată cu cel mai prestigios premiu al serii, „Michael Jackson Video Vanguard Award”, pentru întreaga ei activitate. Shakira e prima cântăreață sud-americană care se alege cu un astfel de trofeu.

„Vreau să le mulțumesc părinților și fiilor mei Sahsa și Milan care sunt aici! Vă mulțumesc mult pentru că mă faceți să simt că „mama poate face orice!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Evident, nu a uitat de fani, cei care o poartă pe culmile succesului de atâția ani.

„Vă mulțumesc că sunteți arma mea și mă ajutați să lupt în toate bătăliile! Acest premiu este pentru voi, oamenii mei!”

Citește și: VIDEO- Muzica, refugiul Shakirei. Versurile noului hit al artistei ar părea expresia poveștii de iubire trăite cu fostul soț

Taylor Swift scăldată în trofee

O altă vedetă a serii a fost Taylor Swift, care a plecat acasă cu o mulțime de trofee.

„Este ceva de necrezut. E un vot al fanilor din toată lumea și înseamnă enorm pentru mine!”

Taylor Swift a învins la când a venit vorba de artistul anului, videoclipul și piesa anului!

Citește și: VIDEO- Taylor Swift, moment emoționat în timpul concertului împreună cu fata regretatului baschetabalist, Kobe Bryant. Artista a anunțat un nou turneu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si