Le-ar mai trebui doua maini celor care prepara shaorma, kebab sau gyros, la cati clienti le trec pragul la orele pranzului. In ciuda temperaturilor sufocante- cand doctorii ne sfatuiesc sa mancam cat mai usor- combinatiile arabesti sau grecesti de carne- cartofi prajiti- maioneza si ketchup se vind parca mai bine ca niciodata.

Pofticiosii gasesc mereu o scuza pentru o scurta escapada la fast-food!

Nu e de mirare ca vazarile cresc de la o luna la alta si apar tot mai multe shaormerii- ba chiar unele cu program non-stop.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunt la indemna oricui, dar- potrivit unui studiu recent- cel mai des sunt vizitate de tinerii pana in 35 de ani, majoritatea barbati.

Tocmai aici e problema, cand apare celebra sintagma „cu de toate”!
O astfel de combinatie e ca o bomba pentru organism- mai ales cand temperaturile de afara sunt extrem de ridicate.

Florin Balanica, specialist in nutritie: O amestecatura de sosuri, o amestecatura de nutrienti si alimente, care, fara dubiu, se digera extrem de greu.

Avem si lipie care este un carbohidrat, am si carne care de obicei este destul de grasa, am si legume, am si cartofi care iar este carbohidrat si este prajit si aceste sosuri care contin o cantitate mare de grasime.

Ar trebui sa fim atenti la combinatii cand avem, totusi, pofta de cate o shaorma sau un kebab.
Am putea- de pilda- sa optam pentru o lipie simpla, carne si o leguma verde.

Nu mai mult!

Consumul excesiv de shaorma „cu de toate” poate provoca tulburari gastrice, spun specialistii sau chiar boli de piele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si