Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Şi-a ameninţat profesorul cu maceta

Într-o filmare revoltătoare, desprinsă parcă din lumea interlopă, un student din Iași și-a amenințat profesorul cu o macetă! Mesajul în care tânărul i se adresează direct cadrului didactic într-o manieră imposibil de reprodus... a fost postat și pe un grup al studenților de pe o platformă de socializare. În doar câteva ore, înregistrarea a fost văzută de polițiști, de conducerea universității și chiar de profesorul căruia i-a fost destinată. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu impact emoțional!

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În filmarea pe care singur a făcut-o cu telefonul, tânărul pare mai degrabă un interlop care vrea să-și intimideze rivalii, nicidecum un student la Informatică al unei universități de prestigiu din zona Moldovei. Pe un ton amenințător, îi explică profesorului cum are de gând să-l ucidă și ca să fie cât mai convingător, recurge la gesturi expresive.

Pe post de armă, studentul "învârte" o lamă uriașă, cel mai probabil, un cuțit de vănătoare. Ușurința cu care continuă să-și amenințe profesorul este șocantă și- în același timp- imposibil de difuzat.

Profesorul spune că nu-și amintește să fi fi fost în conflict cu vreunul dintre studenții săi

La scurt timp, mesajul violent ajunge necenzurat la destinatar. Șocat, profesorul spune că nu-și amintește să fi fi fost în conflict cu vreunul dintre studenții săi

"Nu s-a întâmplat niciodată nimic la ore, nimic ieșit din comum... Toate orele au fost... Nu s-a întâmplat nimic niciodată. Nu îl cunosc personal, la ore nu s-a remarcat, nu știu cu ce putea să se remarce, dar nu s-a remarcat cu nimic", a afirmat profesorul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Păcălită de un "Loverboy" falit

Ceva s-ar fi întâmplat, chiar înainte de sesiune. Studentul ar fi trebuie să primească o notă, dar profesorul a întârziat să-l puncteze pentru că n-a primit rezolvarea printr-o anumită metodă online, indicată de el. Înfuriat peste măsură, băiatul a făcut înregistrarea pe care a trimis-o mai departe unui coleg.

Înregistrarea a ajuns inclusiv pe un grup de Facebook al studenților.

Studentul vine cu explicații ale gestului teribilist

După izbucnirea scandalului, protagonistul și-a sters contul de socializare ca să reapară la câteva ore, schimbat cu totul.

Spășit, vine cu explicații ale gestului teribilist: "Îmi pare foarte rău pentru că situația a degenerat atât de mult, videoclipul a fost considerat de mine drept un pamflet, dar apoi mi-am dat seama de gravitatea situației și aș dori să-mi cer încă o dată scuze".

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Fenomen spectaluos în plină vară în Galați! Dunărea a dat în clocot

Ce nu știa studentul e că amenințările din mediul online au același ecou ca al celor din viața reală pentru că rețelele sociale au fost declarate spațiu public în urma unei decizii date de Înalta Curte. Psihologii spun că astfel de porniri trebuie înfrânate prin comunicare nicidecum prin expunerea frustărilor într-o asemenea manieră:

Chiar dacă regretă ce a făcut, tănărul a fost exmatriculat. Pentru actul de bravură, ar putea răspunde și în fața legii. Profesorul amenințat a spus că are de gând să depună plângere la poliție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI