,,După ce și-a agresat fosta iubită, un individ din Chiajna s-a baricadat în apartamentul femeii și amenință că-și pune capăt zilelor. În timp ce negociatorii încercau să-l convingă să nu facă vreun gest extrem, bărbatul a pornit o serenadă cu chitara. Și-a cântat amarul la fereastră. Pe de altă parte, femeia avea un ordin de protecție împotriva lui. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!’’, a transmis Christian Sabbagh.

Și-a cântat amarul și amenință că se sinucide

Rănit în amor, tânărul de 39 de ani a ieșit pe geamul locuinței de la etajul 5 cu o chitară și a început să-și cânte amarul. Printre versuri, amenința că-și va pune capăt zilelor pe motiv că fosta iubită l-ar fi înșelat și i-ar fi dat papucii.

„Începuse să cânte la chitară, e plecat cu mașina de poliție!”, a spus un martor.

Citește și: VIDEO-Individul din Galați care și-a înjunghiat părinții nu va face nicio zi de închisoare! Ce a arătat expertiza medico-legală?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit unor surse din poliție,  individul s-ar fi dat drept curier și astfel ar fi reușit să intre în apartamentul fostei iubite, o tânără de 23 de ani. Acolo, s-ar fi derulat scene violente, povestesc vecinii.

„A fost un incident ieri dimineață, cred că își bătea soția sau iubita, a venit poliția, am auzit niște țipete de la o femeie!”, potrivit unui martor.

Se pare că tânăra ar fi fost agresată prima oară luni dimineață.

Atunci a fost emis un ordin de protecție împotriva fostului iubit. Trei luni nu ar fi avut voie să se apropie de ea. Martorii spun, însă, că l-au văzut încă de miercuri dimineață dând târcoale blocului. Astăzi, după ce a reușit să intre, ar fi urmat altă rundă de agresiuni. Tânăra a scăpat și a fugit să ceară ajutor de la poliție.

El s-a baricadat acolo și a amenințat că se sinucide. Vecinii au privit totul ca pe un spectacol.

„Sunt surprinsă că încă nu s-a sinucis. Mă rog, asta e”, potrivit unui martor.

„Dar băiatul amenință că se aruncă, că vrea să dea foc la bloc, că vrea să deschidă gazul. Dacă, Doamne ferește, dă drumul la gaz, nu e doar blocul ăsta. E și vizavi!”, a spus alt martor.

De la ora 10 dimineața încearcă negociatorii să-l convingă pe individ să nu recurgă la un gest extrem și să iasă din apartament. Dar degeaba!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si