„Un bărbat din județul Suceava a șocat întreaga comunitate după ce s-a dus în cimitir și a dezgropat un sătean înmormântat recent. Individul este adeptul unei mișcări religioase și a povestit că a primit un semn, în vis, de la decedat. Cum s-a terminat întreaga poveste, ne spune Delia Săndulachi”, a transmis Christian Sabbagh.

Și-a dezgropat fratele după un vis

„Macabra descoperire a fost făcută chiar de familia decedatului care a mers astăzi la cimitir, unde a găsit mormântul săpat și capacul sicriului deschis. În stare de șoc, oamenii l-au anunțat imediat pe preotul din comună, iar acesta a sunat la 112. Autoritățile l-au găsit repede pe făptaș, un bărbat de 45 de ani care este adeptul unei mișcări religioase controversate. Acesta a povestit că în urmă cu câteva zile a fost la înmormântarea bărbatului, care îi era frate de credință, iar azi-noapte acesta i-a apărut în vis și i-a spus că încă trăiește, așa că l-a dezgropat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru profanare de morminte, iar individul a ajuns la secția de psihiatrie a spitalului din Suceava”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Doar 7 locuitori mai trăiesc aici. Unde se află satul din România care este la un pas de a dispărea de pe hartă: ”Ne mănâncă sălbăticiunile în scurtă vreme”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si