"Drogurile i-au luat mințile unui tânăr din Galați, care a fost la un pas să comită un măcel. Și-a atacat inițial părinții cu un cuțit pe motiv că nu i-ar fi dat bani de stupefiante. S-a baricadat apoi într-un alt apartament, iar când au intervenit oamenii legii, i-a atacat și pe ei. Unul dintre polițiști a fost înjunghiat. Atât el, cât și părinții individului au ajuns în stare gravă la spital.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a înjunghiat părinții și un polițist din cauza stupefiantelor

Cel care zace întins pe treptele blocului este unul dintre polițiștii care a intervenit atunci când un apel la 112 anunța că un individ și-a atacat mama și tatăl cu un cuțit. Agresorul, cunoscut drept consumator de droguri, a mers acasă și le-a cerut bani ca să își cumpere stupefiante, dar a fost refuzat și s-a înfuriat.

După ce și-a lăsat părinții într-o baltă de sânge, individul a fugit și s-a baricadat în apartamentul în care locuia cu chirie. Acolo a venit și echipajul de poliție. Când au vrut să intre peste el în locuință, bărbatul i-a atacat cu un alt cuțit.

"Polițiștii l-au identificat în termen record și au mers să îl imobilizeze. Individul a atacat unul dintre polițiști cu cuțitul asupra lui!", a declarat Cornel Mototolea, șef IPJ Galați.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La fața locului au venit de urgență mai multe echipaje de ambulanță. Pentru salvatori a început o cursă contra-cronometru. Atât părinții, cât și polițistul rănit au fost duși la spital în stare gravă.

"Echipajul a constatat ca era vorba de doua persoane, agresate, înjunghiate, tatăl și mama. Mama după primele estimări a avut leziuni amenințătoare de viață. În continuare am fost solicitați să intervenim pentru un bărbat de 45 ani, înjunghiat de același agresor. Prezenta plagă înjunghiată la nivelul claviculei stângi!", a declarat Mihai Polinschi, director SAJ Galați.

În cele din urmă agresorul a fost imobilizat și încătușat. Oamenii legii spun că în trecut individul a fost internat și la psihiatrie. Urmează să fie expertizat psihiatric, iar dacă se va demonstra că avea discernământ, ar putea fi acuzat pentru trei infracțiuni de tentativă la omor.

Citește și: Caz șocant în Galați! Un tânăr și-a înjunghiat părinții, dar şi pe un poliţist care a intervenit în salvarea oamenilor atacați de fiul lor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: