„O farmacistă pasionată de cofetărie și-a urmat visul și și-a deschis propriul atelier de dulciuri. Și nu regretă decizia. Face torturi spectaculoase, iar unul dintre ele, în formă de inimă, este chiar suspendat pe un suport de fier”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Farmacista care a devenit cofetar

Faceți cunoștință cu Marina, farmacista care a făcut o schimbare de carieră fără să se gândească de două ori.

Venită din Republica Moldova, a lăsat în urmă halatul alb, medicamentele și rețetele și s-a dedicat marii ei pasiuni: arta dulciurilor, moștenită de la mama sa.
Zilnic, Marina preia comenzi și se ocupă de ele cu multă imaginație. Pentru decor, migala își spune cuvântul.

Citește și: VIDEO- Nunta de vis se pregătește din timp. Cât ajungem să plătim dacă ne ocupăm de acum de eveniment?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Este greu pentru că aici trebuie să fii foarte atent, să nu-ți tremure mâna”, a spus Marina.Lucrează cu multă pasiune și pune suflet la fiecare tort și fiecare prăjitură. Ingredientele aliniate pe masă se pot transforma într-un desert incredibil. De exemplu, acest dulce pentru Ziua Îndrăgostiților.
Și cum pasiunea și ideile nu lipsesc, Marina s-a gândit să creeze un tort de nuntă cu adevărat spectaculos, în formă de inimă, care, cu siguranță, îi va uimi pe invitați.


„Este un tort care poate să cântărească de la 10-20 de kilograme. Este o construcție specială și este suspendat și se ține doar pe acest sistem care se rotește la 360 de grade”, a mai spus aceasta.
În cofetăria Marinei, prețul unui tort pornește de la 180 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si