Au răsunat focuri de armă lângă București, în comuna Cornetu. Un individ care ar fi vrut să- și răzbune fiica abuzată de soț a tras cu pușca de vânătoare spre casa unui bărbat care s- ar fi opus divorțului în staborul care a judecat cazul din comunitatea de romi. Polițiștii l- au prins în trafic în Capitală.

Fugise de la locul faptei și era beat, spun anchetatorii. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a răzbunat fata cu pușca de vânătoare

Poreclit Vadarii din Apărători, individul de patruzeci și cinci de ani și- a făcut apariția ca din neant la poarta rivalului din comuna Cornetu. A coborât din mașină cu o pușcă de vânătoare, povestesc martorii, și a început să tragă spre casa victimei, un bărbat de șaizeci și șase de ani.

O pocnitură așa tare și și eu chiar am zis la geam așa, măi care faceți treburi de astea, atâta tot, mi s- a părut prea prea de tot, cum să spun, chiar de speriat, a spus o vecină.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Din fericire, n- a fost nimeni rănit în urma sălbaticului atac. După ce a comis gestul șocant, bărbatul s- a urcat în mașină și a pornit în viteză. Oamenii au sunat la unu unu doi, iar polițiștii l- au urmărit în trafic.

Agenții au oprit mașina individului pe o stradă din Capitală și și- au dat seama imediat că era băut pentru că mirosea alcool. Pe bancheta mașinii agenții au găsit sticla de vodk ă din care teribilistul băuse, probabil să își facă mai mult curaj să comită gestul inconștient. Avea o alcoolemie de zero virgulă optzeci și cinci miligrame per litru. A fost dus și la medicină legală pentru recoltarea de sânge. Înainte să fie arestat preventiv, agresorul a fost audiat toată noaptea.

Inițial nu a recunoscut că a tras cu pușca de vânătoare și nici n- a vrut să le spună anchetatorilor unde o ascunsese. De altfel, nu deține permis de port arma.

Bănuiesc că o fi vreo reglare de conturi dacă e chestia, dar așa ceva așa..., a spus o vecină.

Potrivit martorilor audiați, individul ar fi vrut să și răzbune fiica, căsătorită cu un băiat din comunitate și stabilită peste ocean. Ar fi victima violenței domestice, iar bărbatul care a fost ținta împușcăturilor, ar fi făcut parte din staborul care s- a opus divorțului și întoarcerii fetei din America, în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si