Agresorul de 40 de ani și soția lui, în vârstă de 28 de ani, au împreuna doi copii. Pe rețelele de socializare pozau într-o familie fericiți, însă în spatele aparențelor s-ar fi ascuns multe certuri. Cel mai des, bărbatul ar fi avut crize de gelozie. Din acest motiv ar fi izbucnit și ultimul scandal, care s-a încheiat tragic. Orbit de furie, individul a închis copiii in casa, a așteptat ca tânăra să ajungă de la muncă și a atacat-o cu brutalitate cu un cuțit.



"Nu a dat nimic de înțeles ca ar face așa ceva. Mi-a promis că nu se atinge de ea și nu îi face nimic...și uite ce a făcut, nenorocitul"

"Gelozia...o fi consumat băuturi alcoolice el. El era în afara, în Germania muncea, venea... dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea săraca tot se plângea, spunea că o amenință, o omoară"

Din cauza certurilor, tânăra mamă bagase divorț și chiar a plecat de acasă, în urmă cu câteva luni. Din iubire, s-a întors, însa, și i-a mai dat o șansă. Nu s-a gândit că de fapt, îi mai dăduse o șansă să o omoare.

Citește și: Noi detalii în cazul criminalei de la Mangalia. Ce spun specialiștii despre Loredana, fata care și-a ucis cu sânge rece prietena

"Ei au fost despărțiți și au zis că se împacă, nu știu ce a intervenit la ei acolo"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Niște oameni foarte iubitori, foarte ajutători. Nu am auzit niciodată să fi dat în ea, în ultimul timp au avut problemele lor, nu se mai înțelegeau, a zis că nu se mai înțeleg"

După scenele sângeroase, agresorul a încercat să-și ia și el viața. A ajuns însă în stare critică.

"Prezenta plăgi înjunghiate...acum se află în secția de terapie"

Cei doi copii vor avea nevoie de consiliere psihologică.

Momentan, au fost preluați de cei de la DGASPC.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor"

Țara noastră este pe primele locuri în Europa în privința cazurilor de violență în familie. Doar in ultimii 5 ani, au fost comise peste o mie de crime, iar numarul lor a crescut in special in perioada restricțiilor din pandemie.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si