Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Și-au făcut propriul colț de rai, în Beiuș! Un constructor și o coafeză au renunțat la meserii și au creat un parc de animale exotice la marginea satului natal

Doi tineri, un constructor și o coafeză, au renunțat la mesetriile practicate și au devenit antreprenori. Au creat un parc de anumale exotice, iar afacerea lor a devenit o atracție în zona Beiușului.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-au făcut propriul colț de rai [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi tineri din județul Bihor, un constructor și o coafeză, au renunțat la profesiile lor și au creat un parc de animale exotice la marginea satului natal. Parcul găzduiește peste 130 de animale, printre care lame, bizoni americani și emu, și a devenit o atracție principală în zona Beiușului.

Și-au făcut propriul colț de rai

Proiectul a început de la pasiunea lor pentru animale, iar în ciuda lipsei inițiale de fonduri, au reușit să construiască habitatul pentru viețuitoare cu resurse limitate. De exemplu, pentru oi au plătit jumătate din preț în bani și jumătate prin muncă fizică.

În parc, vizitatorii pot vedea diverse animale, de la iepuri și porcușori de Guineea până la bivoli românești și sura de stepă, o rasă rară.

Principala atracție sunt cei trei bizoni americani care trăiesc în libertate pe pășuni mari.

Proprietarul parcului a învățat tot ceea ce știe despre animale de pe internet și plănuiește să aducă și specii africane, cum ar fi cămile și zebre.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Parcul este vizitat anual de sute de oameni, majoritatea copii, care se bucură de interacțiunea cu animalele, activități în natură și un mare foc de tabără.

Costul biletelor pentru un tur prin parc este de 10 lei pentru copii și 20 lei pentru adulți.

În timp ce parcul este deschis în weekend, grupurile de elevi pot face programări și pe timpul săptămânii.

Citește și: VIDEO Traseul porumbului dulce până pe litoral. Ce modificări suferă produsul specific sezonului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI