Pentru una din multe „găinării” care nu-i fac deloc cinste lui Sile Cămătaru pedeapsa vine abia acum... la 6 ani de când a început ancheta în dosarul de proxenetism și cu tot atâția ani de detenție în plus pe lângă ce mai are de ispășit interlopul căzut acum în patima credinței. El spune că e condamnat pe nedrept și că atunci a fost victima polițiștilor!

Alta e varianta anchetatorilor. Sile Cămătaru era capul grupării care forța fete- unele minore- să se prostitueze. Pe multe indivizii le sechestrau și le băteau dacă nu ascultau poruncile stăpânilor.

Adrian Panduru- poreclit Limbă- era unul dintre cei care racolau fete și le plasau în mai multe cazinouri din București, unde veneau străini cu bani să practice jocuri de noroc. Acolo intrau în scenă și angajatele- gata să vină cu oferte pentru cei dornici de aventuri picante. Totul cu știrea patronilor. Un alt complice administra un salon de masaj- paravan pentru practicarea prostituției.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acolo, trei femei din grupare erau însărcinate cu preluarea comenzilor în urma unor anunțuri publicate pe internet.

„Tariful” prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pe oră!

PROCUROR: Câte prostituate ştiţi că a avut Sile?
CERGĂ ELENA: Păi… nu ştiu. Nu ştiu.
PROCUROR: Minore a avut?
CERGĂ ELENA: Da, avea una.
PROCUROR: Avea şi minore?
CERGĂ ELENA: Şi ăsta avea…
PROCUROR: Cine?
CERGĂ ELENA: Limbă ăsta
PROCUROR: Minore?
CERGĂ ELENA: Da. M-am întâlnit eu ultima oară cu ei într-un club, şi era cu una mică aşa zicea că e de prin Baia Mare, sau Târgu Mureş, nu ştiu de pe unde.

Avea vreo 17 ani, sau 15. 15 ani”.

Citeste si: Tolănită pe limuzina de 100.000 de euro, fiica sexy a lui Sile Cămătaru a mai făcut o aroganţă: „Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”

Sile Cămătaru, încă 6 ani de pușcărie

Procurorii au aflat că temuții infractori aveau metode șocante de racolare. Erau răpite din cluburi. Pe o minoră de 16 ani- de pildă- doi dintre locotenenții lui Cămătaru au luat-o pe sus de pe ringul de dans.

Indivizii- printre care și Nelu Aliuţă, fratele cunoscutului fotbalist Marian Aliuţă- erau conștienți că ar putea fi urmăriți și prinși, de aceea în toate convorbirile telefonice fetele erau numite „porcii lui Sile”!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

De acum încolo va mai avea destule nopți de gândit. Spera ca peste câteva luni să se întoarcă acasă, ba chiar ceruse eliberarea condiționată, însă iată că magistrații i-au dat încă o dată planurile peste cap!

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si