„A fost petrecere mare în familia artiștilor populari din zona Ardealului. Noul membru din familia Simona Costin și Ionuț Mateș a fost creștinat alături de sute de invitați care au petrecut în cinstea momentului. Înconjurați de familie, prieteni dragi și de colaboratori, părinții s-au bucurat la maximum de petrecere, mai ales că a fost una dintre puținele seri în care nu au fost nevoiți să aibă un program artistic”, a spus Cristina Dorobanțu

Solista de muzică de petrecere, Simona Costin, și soțul acesteia, cunoscutul saxofonist, Ionuț Mateș, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi părnți și-au botezat al doilea copil, un băiețel pe nume Isaia, iar evenimentul a fost unul cu adevărat fastuos.

Citește și: VIDEO- Roboții preoți sperie credincioșii de la sate. „E ca și cum aș vorbi cu parul!”

Ce spun părinții despre eveniment

„Bucuria este de partea noastră, să avem o așa frumoasă lume lângă noi, despre care sunt sigură că a venit să fie cu sufletul lângă noi. Noi din inimă i-am chemat și ne bucurăm pentru cel de-al doilea copilaș al nostru”, a spus Simona Costin, artistă.

„Un mare vis împlinit! Când vezi atâta lume frumoasă lângă noi... eu zic că respectul e reciproc”, a declarat Ionuț Mateș, artist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Peste 350 de invitiați au împărtășit bucuria părinților și au susținut programe artistice în cinstea celui mai nou membru al familiei și au transformat seara într-una cu adevărat spectaculoasă.

Ghiță Munteanu, Carmen de la Sălciua, soții Nemeș sau Petrică Nicoară sunt doar câțiva dintre artiștii aflați  pe lista invitaților.

Ce le-au transmis invitații celor doi părinți

„Lui Ionuț și Simonei le doresc multă sănătate și să își poată crește copiii în liniște și fericire. Mai departe, Cel de sus hotărăște”, a transmis Tinu Vereșezan, artist.

„Mă bucur din suflet pentru ei, pentru că a avea un copil este o binecuvântare. Are și un nume frumos, Isaia. Mă bucur pentru Simona și pentru Ionuț. Să le dea Dumnezeu sănătate și putere să își poată crește copilașii”, a spus Carmen de la Sălciua, artistă.

Citește și: VIDEO- Alexandru Brădățan, spectacol în străinătate. Acesta se bucură în ultimele luni de împliniri profesionale și personale

„În momentul în care ai un eveniment între prieteni, între colegi, mai ales în momentul în care îți aduci soția, familia cu tine, ești alături de ei, te simți mult mai bine, te încarcă pozitiv”, a spus Ghiță Munteanu, artist.,

Petrecerea a fost cu adevărat fastuoasă și a semănat, mai degrabă, cu o nuntă, nu cu un botez. Pe lângă meniul rafinat al localului, inivtații au avut parte și de mâncare pregătită proaspăt. Mai mulți bucătari au gătit specialități diverse, pentru toate gusturile, care să fie în ton cu băuturile de calitate alese pentru invitați.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Petrecerea a fost cu adevărat una ca-n povești, unde toată lumea s-a simțit foarte bine. A fost un moment de relaxare inclusiv pentru părinții micuțului, care, în curând, vor relua seria concertelor și vor reintra în atmosfera aglomerată a evenimentelor din sezonul estival.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si