„Au început audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în dosarul în care Simona Halep este acuzată de dopaj. Românca a ajuns în Elveția extrem de optimistă și a intrat cu zâmbetul pe buze în clădirea de unde se așteaptă un verdict final în cazul ei. Audierile se vor încheia mâine”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Halep a ajuns în Elveția, la audieri

Însoțită de avocații ei, Simona Halep a pășit cu încredere pe treptele ultimei instanțe care poate întoarce verdictul care a condamnat-o la pedeapsa maximă: patru ani de suspendare din tenis. Timp de 3 zile, Halep își va susține nevinovăția la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția. Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin nu are voie să facă declarații jurnaliștilor înainte de încheierea audierilor. Descoperită dopată cu roxadustat, Simona a spus tot timpul că nu are nicio vină.

Citește și: VIDEO- Simona Halep, prima zi de audieri la TAS. Cum a fost surprinsă sportiva când a ajuns

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De altfel, fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou, a recunoscut, la mai mult de un an de la incident, că el este cel care i-a recomandat suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat. Între timp, Simona a renunțat la colaborarea cu academia lui Mouratoglou. Surse din Elveția spun că fostul antrenor al româncei ar putea fi și el audiat.

Simona Halep a fost depistată pozitivă în data de 21 octombrie 2022.

Verdictul inițial, de suspendare din tenis pe o perioadă de patru ani, a venit aproape un an mai târziu, pe 12 septembrie 2023, dar Simona l-a contestat la tribunalul din Elveția, de unde speră că va ieși cu o decizie favorabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: