Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Simona Halep a început audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în dosarul în care este acuzată de dopaj

Simona Halep a ajuns în Elveția pentru audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în dosarul în care aceasta este acuzată de dopaj. Sportiva a intrat în clădire extrem de optimistă și cu zâmbetul pe buze.

Maria Stiuca,

Simona Halep joacă meciul carierei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Au început audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în dosarul în care Simona Halep este acuzată de dopaj. Românca a ajuns în Elveția extrem de optimistă și a intrat cu zâmbetul pe buze în clădirea de unde se așteaptă un verdict final în cazul ei. Audierile se vor încheia mâine”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Halep a ajuns în Elveția, la audieri

Însoțită de avocații ei, Simona Halep a pășit cu încredere pe treptele ultimei instanțe care poate întoarce verdictul care a condamnat-o la pedeapsa maximă: patru ani de suspendare din tenis. Timp de 3 zile, Halep își va susține nevinovăția la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția. Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin nu are voie să facă declarații jurnaliștilor înainte de încheierea audierilor.

Descoperită dopată cu roxadustat, Simona a spus tot timpul că nu are nicio vină.

Citește și: VIDEO- Simona Halep, prima zi de audieri la TAS. Cum a fost surprinsă sportiva când a ajuns

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De altfel, fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou, a recunoscut, la mai mult de un an de la incident, că el este cel care i-a recomandat suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat. Între timp, Simona a renunțat la colaborarea cu academia lui Mouratoglou. Surse din Elveția spun că fostul antrenor al româncei ar putea fi și el audiat.

Simona Halep a fost depistată pozitivă în data de 21 octombrie 2022.

Verdictul inițial, de suspendare din tenis pe o perioadă de patru ani, a venit aproape un an mai târziu, pe 12 septembrie 2023, dar Simona l-a contestat la tribunalul din Elveția, de unde speră că va ieși cu o decizie favorabilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI