Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Simona Halep, mărturisiri în premieră. Cel mai greu an din viața tenismenei

Simona Halep a trecut prin momente dificile în acest an. Aceasta a făcut declarații într-un interviu cu referire la cariera sa, dar și la antrenorul său, care i-a recomandat suplimentul contaminat.

Maria Stiuca,

Simona Halep, mărturisiri în premieră [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A fost cel mai greu an din viața Simonei Halep. O mărturisește chiar tenismena într-un interviu în care a făcut declarații în premieră. Halep vorbește despre sfârșitul carierei sale, dar și despre trădarea antrenorului său, cel care i-a recomandat suplimentul contaminat”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Simona Halep, declarații despre cariera sa

Mai sunt două luni până când Simona Halep va afla dacă cel mai negru coșmar al său se va adeveri sau nu. La începutul lunii februarie, la Tribunalul de la Lusanne, tenismena va încerca să-și susțină nevinovăția în fața judecătorilor, după ce a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.
„A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar la proba de urină, rezultatul a ieșit pozitiv”, a mărturisit Halep.


Au trecut deja 16 luni de când Simona nu a mai jucat un meci pe terenul de tenis. Iar fiecare zi de așteptare și incertitudine a fost un chin.
„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simțit foarte dureros, plin de emoții”, a adăugat aceasta.
Timp în care Simona nu a încetat să spere că i se va face dreptate.
„Nu a fost intenția mea și niciodată nu a fost intenția să fac ceva greșit sau lipsit de respect față de acest sport, pentru că am respectat totul și mi-am dedicat
viața. Principiile mele nu sunt așa, așa că nu m-am gândit să trișez în tenis”, a mai mărturisit Simona Halep.

Citește și: Top 10 cele mai bine plătite sportive din lume. Coco Gauff deține primul loc

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru prima dată, Halep a vorbit și despre implicarea antrenorului ei, Patrick Mourtagolou, în cazul de dopaj. Recent, francezul a făcut în premieră declarații publice despre suspendarea Simonei și a mărturisit că se simte responsabil.


„Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus colagen de la o firmă. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Era imposibil să știm asta. Dar mă simt responsabil”, povestea antrenorul acesteia.
Cu toate acestea Simona este de părere că acesta și-a asumat vina mult prea târziu.
„De aceea angajezi oameni, pentru că ai nevoie de informații, trebuie să fii mai bun. Așa că am avut întotdeauna încredere în asta și încrederea mea este puțin ruptă acum”, a adăugat Halep.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI