„Și-a înjunghiat soția apoi a dat foc casei și a murit carbonizat. Este gestul absolut uluitor al unui bărbat din județul Timiș. Momentele cumplite s-au petrecut chiar sub ochii copiilor cuplului, care au reușit să se salveze în ultimul moment din clădirea în flăcări. Mai multe informații despre acest caz șocant are colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

A vrut să-și ucidă concubina și a murit carbonizat

„Eu mă aflu în acest moment chiar pe strada unde a avut loc atacul sângeros în localitatea Moșnița Veche din județul Timiș. Camerele de supraveghere montate pe o casă din apropierea locuinței celor doi au surprins întreg scandalul. În imagini se vede cum bărbatul o fugărește pe femeie, iar în cele din urmă reușește să o pună la pământ în fața porții unor vecini. Acolo, femeia încearcă cu toate puterile să lupte pentru viața ei. De câteva ori scapă din mâinile puternice ale bărbatului, dar acesta, din nou, reușește să o prindă. Durează minute bune până când apar și vecinii, deschid poarta, iar tânăra în vârstă de 30 de ani reușește să intre acolo și să se salveze. Între timp martorii au sunat la 112. Au durat aproximativ 20-30 de minute până când la fața locului au venit polițiștii, dar și ambulanțele. Tânăra a reușit să meargă pe propriile picioare pentru a primi îngrijiri medicale. Martor la toată scena a fost băiatul familiei, în vârstă de patru ani.

Acesta se vede pe imaginile video că încearcă să își salveze mama, dar, bineînțeles, fără izbândă. Vă spuneam că ea a primit îngrijiri medicale și în timp ce doctorii se ocupau de ea și să-i salveze viața, între timp soțul său a realizat ce a făcut și a mers într-o anexă din curtea casei, a incendiat-o, iar în cele din urmă pompierii ajunși la fața locului l-au găsit carbonizat. Victima mai are nevoie de îngrijiri medicale pentru că rănile suferite sunt destul de puternice”, a transmis Iulia Dumitrașcu.

Citește și: VIDEO- Jaf ca în filme în Florența! Cum au reușit 3 români să fure o sumă colosală în 30 de secunde?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: