Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sinuciderea unui student din București. Salvatorii, fără reacție

Salvatorii nu l-au putut împiedica pe un tânăr de 22 de ani - tulburat de o posibilă decepție în dragoste - să se arunce în gol de pe acoperișul unui cămin studențesc.

Iulian Ciurea,

Sinuciderea unui student din București. Salvatorii, fără reacție

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Și iată cum încă o viață se risipește prea devreme și fără salvare. Cei chemați să oprească moartea au privit cu neputință- încă o dată- scene teribile. Nici măcar nu s-a pus problema de vreo saltea pneumatică ce ar fi putut atenua căderea celui cu mintea rătăcită în gânduri negre.

Pompierii au încercat să scoată câteva saltele din cămin care să-i ajute- dar susțin că nu le-au putut scoate pentru că tânărul de 22 de ani devenea prea agitat și le-a spus că se va arunca în gol dacă vede o mișcare de acest fel...

Salvatorii n-au putut împiedica sinuciderea unui student

În cele din urmă- tot la cumplitul deznodământ s-a ajuns- numai că în loc să fie atenuat- impactul a fost unul extrem de dur- iar medicii- în ciuda manevrelor disperate de resuscitare- nu au putut să repornească inima lui Alexandru.

Până să comită gestul nebunesc- mai bine de două ore- au asistat martorii împietriți la un episod lung și terifiant.

Tânărul- urcat pe acoperișul căminului în care locuia- o clădire cu patru etaje- amenința fără încetare că se va sinucide.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu am înțeles nimic, decât că a avut niște probleme în dragoste și atât!”, spun oamenii.

Clădirea a fost înconjurată de o armată de pompieri- medici de la Ambulanță și polițiști. Au venit și negociatorii- care au urcat în pod și au scos capul pe o fereastră ca să discute cu tânărul. Să-l convingă cu vorba bună că nu merită să-și ia viața pentru nimeni și pentru nimic pe lume.

Cu privirea parcă în ceață- el îi ascultă- își întoarce din când în când privirea spre ei- dar nu le răspunde de niciun fel... Pare hotărât să-și ducă planul diabolic până la capăt.

Sinuciderea suspectă a unui student

Anchetatorii bănuiesc că victima ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive- mai ales că fosta iubită a tânărului le-a povestit- potrivit unor surse- că Alexandru i-ar fi reproșat că se joacă cu mintea lui și că o vede ca pe un robot.
Cât despre intervenție- autoritățile nu au nimic să-și reproșeze. Au venit cu tot ce au în dotare- dar nimic nu le-a fost de folos. Autoscara nu au apucat să o ridice deoarece făcea zgomot. De saltele pneumatice pentru salvări de la mare înălțime nu mai are rost să discutăm- căci oricum nu erau de mare folos- susțin pompierii. Dar totuși- ele nu există.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Într-un răspuns formulat la solicitarea reporterilor Kanal D- Inspectoratul pentru Situații de Urgență confirmă o realitate revoltătoare: la nivelul întregii țări- pompierii au doar opt perne pneumatice pentru salvarea de la înălțime. Câte una în județele Brăila, Dolj, Ialomița, Iași, Sibiu și Timiș, două în județul Dâmbovița și niciuna în capitală!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI