"Situație încredibilă în județul Constanța. Polițiștii au montat brățări electronice de monitorizare pentru doi foști parteneri care se acuză reciproc de hărțuire. Au ajuns la poliție în aceeași zi, au depus plângeri iar agenții au stabilit că riscul este ridicat în ambele cazuri. Cu alte cuvinte, fiecare partener este și victimă, și suspect în același timp. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Suspecți și victime în același timp

Foștii parteneri au copii împreună, dar s-au despărțit și luptă în instanță pentru cei mici. La începutul lunii, femeia spune că ar fi fost urmărită și hărțuită de rudele fostului concubin.

"Când eu am fotografiat mașina, sora lui a deschis geamul, a început să scuipe și să înjure. M-am întors la poliție, am făcut plângere împotriva fostului concubin și împotriva surorii lui și împoriva tatălui lui", a declarat fosta concubină.

A mers la poliție, a depus plângere iar polițiștii au emis un ordin de restricție. În secție a apărut și fostul partener.

"A zis: ce se întâmplă acolo, de ce stau de dimineață acolo. Și i-au spus: cheamă-ți și tatăl și fratele și sora pentru că s-a cerut ordin de protecție împotriva voastră. Cum așa să se ceară, că vrea ea? Ia, să îmi emiteți și mie un ordin de protecție", a declarat fosta concubină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițiștii au decis că și bărbatul este într-un risc iminent, așa că au emis un ordin de protecție față de fosta parteneră.

În plus...

"Ambele persoane vătămate au declarat că sunt de acord cu purtarea sistemelor de monitorizare electronică, motiv pentru care, conform prevederilor legale, s-a procedat la montarea acestora", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Acum, amândoi sunt monitorizați. Bărbatul se apară și spune că tot ce face e pentru copiii săi pe care încearcă să-i protejeze de mama care, în unele cazuri, ar fi fost violentă.

"Nu vrea să aducă copiii de niciun fel. Eu am încercat toate modalitățile posibile din punct de vedere legal să iau fetele de la ea. Nu am reușit. Acum avem o nouă executare", a declarat fostul concubin.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Noile grile de salarii din sănătate și asistență socială, așa cum apar în OUG adoptată de Guvern. Protestele continuă în spitale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si