O femeie din Botoșani a fost ucisă de soțul ei și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Cea care a gasit-o este chiar fiica celor doi. Bărbatul a injungiat-o pe partenera lui de viață, apoi încercat să se sinucidă. A ajuns însă la spital, de unde urmează să fie predat polițiștilor. Mai multe informații despre acest caz tulburător are colega mea, Delia Săndulachi, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ucisă de soț, găsită de fiică

,,Femeia lucra la un magazin de jucării. Aseară își terminase programul și se îndrepta spre casă. Recent ar fi depus actele de divorț iar pe numele soțului ei a fost emis un ordin de restricție.

Asta nu a protejat-o, însă bărbatul nu ar fi acceptat ideea că partenera lui vrea să pună punct căsniciei, așa că aseară a așteptat-o în scara blocului și a atacat-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Motivul halucinant pentru care o soție și-a dat în judecată soțul. Bărbatul este nevoit să îi plătească despăgubiri uriașe pentru lucruri pe care toate femeile le fac

Fata femeii a fost cea care a ieșit din casă, a văzut ce s-a întâmplat și a sunat la 112, după ajutor.

Rănile erau însă extrem de grave, așa că medicii nu au mai avut cum să o salveze după ce și-a omorât soția, individul a încercat să își pună capât zilelor.

A fost găsit însă de polițiști și a fost dus la spital pentru îngrijiri.

Acesta este acum cercetat pentru omor calificat și va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventive''.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si