Un veritabil duș rece pe o vremea câinoasă i-a făcut pe mulți să regrete amarnic că au fost nevoiți să iasă din case. Ninsoarea domoală- învăluită apoi de o ploaie măruntă- au transformat capitala parcă în lac de acumulare. Peste tot- băltea apă murdară- iar oamenii s-au trezit într-o aventură greu de trecut.
Și acest domn abia a izbutit să treacă strada.

Trecerea de pietoni era inundată, așa că bătrânul a încercat să facă un ocol. Până a reușit să traverseze- semaforul s-a făcut roșu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

La fel de revoltată e și această pensionară- după ce s-a văzut forțată să facă slalom printre mașini ca să ajungă pe trotuar.

Bucureștenii, blestemați de 30 de ani să sară peste bălți la orice ploaie sau ninsoare

„Ce să facem, domnișoară, dacă s-a adunat asfaltul? Că oamenii aștia lucrează numa cu picioarele!
Dacă nimeni nu schimbă nimic în țara asta, la câte alegeri am avut, dar tot nimic”, se vaită oamenii, care așteaptă minuni.

După ore bune de ninsoare și ploaie, bucureștenii au fost martorii unui alt fenomen- freezing ain- adică ploaie inghețată.
Fenomenul freezing rain creează probleme șoferilor din cauza ghetii care se așează instant pe carosabil. Probleme sunt și pentru tramvaie și troleibuze, asta pentru că gheața se poate așeza pe cablurile de electricitate, iar acestea pot ceda foarte ușor.

Provocarea cea mare i-a încercat totuși pe lucrătorii de la salubritate, chemați la datorie ca să strângă mormanele de zăpadă de pe trotuare și de pe străzi.

Nici utilajele nu au lipsit- peste 200 de autoutilotare au împrăștiat două tone de material antiderapant în tot orașul- spun autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si