Parasim centura aglomerata a Bucurestiului si intram pe A2. Pe-aici putem circula civilizat, nu? Gresit. Imediat dam de gropi, denivelari si plombe din care asfaltul se macina.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Pe portiunea de langa Bucuresti, Autostrada Soarelui este ranita. Muncitorii au tot aplicat plasturi cu asfalt, dar drumul se razvrateste. Parca cere din rasputeri o reparatie capitala.

Soferii stiu deja la ce sa se astepte. Indicatoarele care anunta limitari de viteza parca au devenit permanente.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Muncitorii au trecut pe aici, asta e clar. Dar, e ca in balada mesterului Manole. Asfaltul pus peste cratere sare sub rotile care trec in viteza.

Ministrul Transporturilor promite ca muncitorii vor reveni pentru a umple miile de gropi de pe sectorul Bucuresti-Fundulea.

Cei care vor interveni de urgenta formeaza un soi de "SMURD al gropilor". Am sunat la compania care administeaza infrastructura rutiera si la Ministerul Transporturilor pentru a chema „ambulanta” cu drumari.N-am

dat de nimeni. Oricum, gropile carpite la infinit nu reprezinta o solutie. Problemele de pe acest sector de autostrada sunt de ani buni.

Alexandru Vilvoi, Romania fara gropi: Numele de SMURD inseamna ceva de urgenta. Adica: ai o situatie exceptionala, intervii, plombezi, insa, pe urma vii si reface cum trebuie asfaltul.
23.33…23.35 Trebuie facuta o reabilitare completa!

Autoritatile promit ca reabilitarea generala va incepe in curand, insa nu au oferit si o data fixa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si