„Soarta păcănelelor ar putea fi decisă în scurt timp în Parlamentul României. Aleșii vor să grăbească votarea legii prin care sălile cu aparate de tip păcănele sunt mutate la periferie în marile orașe iar în localitățile mici sunt interzise. Premierul spune că persoanele care vor cu orice preț să joace se pot deplasa cu microbuzul la marginea orașelor”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

S-ar putea schimba soarta păcănelelor

Andrei are 23 de ani și a intrat pentru prima dată în sălile de jocuri de noroc pe când era elev de liceu.
„Nu mai aveam nicio situație financiară, cunoscusem și o fată și îmi făceam planuri și simțeam că nu mai am nicio șansă și totul se năruie. Pierzi noțiunea timpului, orice raționament se pierde acolo. N-ai un ceas, nu ai nimic, n-ai o fereastră de lumină să te uiți afară, telefonul l-ai dat pe mute că știi că ajungi la jocuri și când ieși vezi că e ora 9, 20 de apeluri de la soție și n-ai niciun ban”, a spus acesta.

Citește și: VIDEO- Șpăgi mascate prin jackpoturi. Cum funcționează mafia casinourilor?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, trece pe lângă reclamele stridente și e mulțumit că nu mai simte nevoia de a intra.
În Iași sunt 169 de săli cu păcănele. La o populație de 290 de mii de oameni, asta înseamnă o sală la fiecare 1.700 de persoane. Ca o comparație, o farmacie deservește, în medie, 2.200 de oameni. Anul trecut, polițiștii locali au verificat aceste firme și în multe cazuri au găsit nereguli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si