Șoc în „Casa Iubirii!” Unul dintre concurenți s-a întors în emisiune pentru o șansă la marea dragoste și nu este deloc dispus să aștepte. Antoni a revenit în emisiune cu un singur scop: să o cucerească pe Ștefania.

Antoni a invitat-o pe tânără în camera roșie, unde i-a oferit un trandafir. Totuși, pentru că avea ochii acoperiți, aceasta nu a văzut din prima cine este cel care vrea să o cucerească.

antoni casa iubirii, stefania casa iubirii, cosmin casa iubirii

Cum va reacționa Ștefania la vederea lui Antoni?

[Sursa foto: Captură YouTube]

Antoni: „Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, în acest sezon. Știu că este cineva care și-ar fi dorit să ajung, de asemenea, și mi-ar plăcea ca o primă discuție a mea în casă, în acest sezon, să fie cu Ștefania.”
Ștefania (n. ed. legată la ochi, ajunge în camera roșie, unde o așteaptă Antoni cu un trandafir roșu): „Vai! E o floare? Mulțumesc!”
Patrick: „Ștefania, sezonul trecut, a venit pentru Antoni.”

Ce se va întâmpla cu Ștefania și Cosmin după venirea lui Antoni? 

Venirea lui Antoni nu a fost o surpriză doar pentru Ștefania, ci și pentru băieții din casă, în special pentru Cosmin, care a fost doar cu câteva zile în urmă în camera roșie alături de iubita lui.

antoni casa iubirii, stefania casa iubirii, cosmin casa iubirii

Cosmin, fără cuvinte după revenirea șocantă a lui Antoni. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Atunci, cei doi păreau foarte apropiați și îndrăgostiți, iar Ștefania aproape că a avut lacrimi în ochi când l-a văzut. Ce se va întâmpla însă între ei după întâlnirea Ștefaniei Antoni, cel care a venit la „Casa Iubirii” să o cucerească?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ștefania: Chiar... timpul ăsta atât de îndelungat, e prima oară cât am stat așa de departe. A fost așa... o provocare pentru ambii.

Cosmin: Cum te-ai simțit?

Ștefania: Te-am văzut azi... Ți-am zis că m-am emoționat foarte tare că nu te vedeam de nu știu cât timp.

Cosmin: Ai zis că ți-au dat lacrimile.

Ștefania: Aproape mi-au dat lacrimile. Mi se făcuseră ochii...

Cosmin: Așa dor ți-a fost de mine?

Ștefania: Da!...  Dar nu mă așteptam. Deci este un semn că... Te iubi bubi!

Citește și: VIDEO "Aproape mi-au dat lacrimile". Ștefania și-a stăpânit cu greu emoțiile. Ce i-a mărturisit lui Cosmin, în camera roșie? Imaginile cu cei doi spun totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si