Furtunoasele tensiuni din relația ce părea de fier au apărut în urmă cu o săptămână- când polițiștii aveau să primească nu unul- ci două apeluri la 112 din palatul de la Snagov al celor doi soți.

Se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi sunat primul- după ce Anamaria Prodan ar fi devenit extrem de agitată de la o ceară și ar fi vrut să plece cu mașina amenințând că-și va face rău.

La scurt timp- impresara fotbaliștilor alerta și ea autoritățile. Potrivit unor surse judiciare- i-ar fi spus dispecerului că cel pe care-l alintă „Soarele meu”... ar fi sechestrat-o.

În vila lor au ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță. Vedeta părea extrem de tulburată- dar a refuzat să fie consultată de medic. În cele din urmă- spiritele s-au liniștit. Nimeni nu a vrut să facă vreo reclamație- astfel că agenții au plecat.

Moment tensionat în showbiz- Laurențiu Reghecampf vrea divorț, Anamaria Prodan neagă zvonurile

Numai că aseară a venit o altă veste- ca un șoc: antenorul a confirmat pentru un cotidian central ruptura. „Da, e adevărat, am divorțat!”- a spus Reghecampf- fără să dea prea multe detalii. Ea- în schimb- neagă astfel de zvonuri și susține în continuare că la un astfel de eveniment nefericit România nu va fi martoră vreodată.

La fel a spus și atunci când a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Niciodată nu voi divorța și nici el de mine.... Bărbații ca Laurențiu Reghecamf sunt pe cale de dispariție!”, a spus Anamaria Prodan.

Straniu e că-n urmă cu două săptămâni- cei doi și-au reînnoit jurămintele după 13 ani de căsnicie- ocazie cu care impresara a pus la cale o petrecere cu ștaif- la care cei doi au purtat ținute de peste 10 mii de euro.

Ulterior- Anamaria Prodan avea să-i facă soțului o declarație impresionantă de dragoste:

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Nu există ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai fumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”

Presa mondenă scrie că Reghecamf s-ar fi mutat deja într-un apartament din capitală și că gelozia ar fi provocat inevitabila ruptură. Că impresara i-ar fi reproșat soțului faptul că ar avea o iubită.

Divorțul răsunător dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi doar zvonuri răuvoitoare

Nimic mai neadevărat- spune ea pentru Știrile Kanal D.

Ba mai mult- susține că cineva ar vrea să le facă rău și de aceea ar lansa în spațiul public astfel de zvonuri.

„Oamenii au uitat cu cine au de a face. Eu cred că am fost în ultima perioadă foarte drăguță, știi... Chiar am fost „chill”, știi? Acum, dacă nu se termină circul ăsta și panarama asta pe care o fac despre familia mea, despre numele meu, al soțului meu și al copiilor mei... păi, vezi că mă întorc așa, frumos, fixez privirea pe ei și îi îngheț. Și știi când o să-i dezgheț? Când vreau eu!”, spune ea.

Povestea celor doi e demnă de un film. S-au cunoscut și au avut o relația pe vremea când Reghecampf avea 17 ani- iar ea 19. Doar că erau prea tineri pentru ceva serios- astfel că drumurile lor s-au separat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Fiecare s-a căsătorit și a avut copii: el un băiat- AnaMaria două fete. După 13 ani- destinul avea să-i aducă laolaltă. Au avut parte de o nuntă ca în vise.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiat în vârstă de 12 ani.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si