Patrick a chemat-o în camera roșie pe Alexandra. Decizia concurentului a șocat pe toată lumea, mai ales că Patrick a spus ferm că nu o dorește, ci că o place pe Teodora.

Discuția celor doi a fost încă de la început serioasă, având atenția către un subiect sensibil: relația pe care o au.

Alexandra a mărturisit, de asemenea, o informație care l-a șocat pe concurent. Ireal ce i-a spus.

Patrick și Alexandra, întâlnire în camera roșie. Ce se petrece între cei doi

Ediția de astăzi a început fără prezența lui Patrick. Nimeni din casă nu știa unde se află concurentul. La scurt timp, Alexandra este chemată în camera roșie. Mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe Patrick, care o aștepta cu zâmbetul pe buze.

Patrick vrea să afle despre vestita filmare în care apare și pe care o deține Alexandra. Concurentul alege să nu fie direct, ci să o facă pe ea să îi povestească.

Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Am auzit ieri, la un moment dat, în casă, a venit Roberta pe la noi, vorbea frumos și a zis de tine, încerca să te recomande cumva în fața mea, pentru că na, sunteți prietene și mi-a garantat că nu ești falsă în ceea că mă privește pe mine și simpatia asta și a mai spus un lucru ce oricum m-a amuzat așa, dar mi s-a părut interesant, cum că ai o filmare de la botez, din momentul

în care noi am fost la botez și eu apar undeva pe acolo și că tu te mai uiți la filmarea respectivă din când în când.

Alexandra: I-am arătat-o ei, da. Nu mai știu cum venea vorba de botez și cum ne-am cunoscut noi prima dată și așa și i-am zis că oricum eu încă mai am filmarea.

Patrick: Dar ce filmare e? E cu mine sau e cu doamnul care cânta și...

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Alexandra: E cu domnul care cânta, e cu toată lumea, apare și Gagea(...) Apari, dar nu erai tu în cadru.

Patrick: Și cu ce scop te uitai la filmare?

Alexandra: Stai așa. Eu nu mă uitam la ea când eram singură și dădeam așa ca să te văd, nu. I-am arătat ei filmarea.

Citește și: VIDEO „Ai fost foarte dulce cu mine” Robi și Julia, următorul cuplu din „Casa iubirii?! I-a oferit un buchet de flori în fața Virginiei! A dispărut imediat din peisaj când a văzut ce a putut să facă fostul ei iubit

Alexandra

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Concurentul îi mărturisește apoi că a vrut să aibă o discuție serioasă cu ea, pentru a lămuri relația pe care o au.

Patrick vrea să știe ce simte Alexandra și o întreabă direct, fără perdea. Sinceră, bruneta îi mărturisește că îi acceptă orice decizie, cu toate că a primit semnale mixte.

Citește și: VIDEO "Teatru total" Alexandra, luată la rost de băieți după "jocurile" făcute cu Gagea și Patrick. Julia a răbufnit "A stat să mintă pe toată lumea"

Alexandra și Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Patrick: Am vrut să avem o relație mai serioasă un pic, mai diferită față de celelalte pe care le-am avut până acum, pentru că chiar ești un om mișto și vreau să înțelegi... Relaxează-te, nu se întâmplă nimic. Nu e cu acuzații, nu e cu nimic. Vreau să vorbim un pic despre noi și despre ce... cu ce gânduri ai rămas în privința noastră și ce simți tu în privința noastră.

Alexandra: Eu am înțeles ce trebuia să înțeleg și ce ai zis tu tot timpul și îți respect decizia dacă tu vrei. Nu o dau în altă direcție și nu o duc în altă direcție, doar că observ că nu mai ești atât de interesant sau cel puțin eu simt ceva, tu-mi dai de înțeles altceva și atunci se bat cap în cap și nu mai înțeleg nimic. Totodată, îți respect decizia. Dacă tu vrei să nu mai interacționăm sub nicio formă.

Patrick: Ideea principală care este. În ultima perioadă am văzut că tu ai interpretat multe chestii ceea ce nu e neapărat greșit pentru că ești o fată care mă simpatizează. Este normal să interpretezi, doar că stilul meu de până acum și felul meu de a fi nu a fost unul îndeajuns de bun încât să te facă să înțelegi că e mai bine să te retragi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si